איפה מסתתר ההמבורגר הכי טעים?
פה גדול: בחיפושיו אחר ההמבורגר הכי טוב, הגיע ארז קומרובסקי לבראסרי "הדסון", ופגש שם את הסו שף מג'די מסארוה, שגילה לו את כל הסודות הכי שמורים של מנת ההמבורגר הפופולרית של המסעדה. צפו
צילום: אסף מגל
בורגר קצבים, מג'די מסארוה
המצרכים (למנה אחת):
250 גר' בשר בקר טרי (סינטה+פילה, אנטריקוט, פילה, שייטל ועוד)
מלח, פלפל שחור גרוס
להגשה:
1 לחמניה, חצויה לרוחב
1 עלה חסה
1 עגבנייה, פרוסה לרצועות
1 בצל סגול, פרוסה לרצועות
1 מלפפון חמוץ, חתוך לפרוסות
1 כף ממרח גוואקמולה (ראו מתכון)
אופן ההכנה:
- צולים את ההמבורגר משני הצדדים עד למידת העשייה הרצויה, ומתבלים במלח ופלפל.
- הגשה - מורחים צד אחד של הלחמניה בממרח גוואקמולה, מניחים מעל את את עלה החסה וההמבורגר. שמים מעל עגבנייה ובצל סגול ומגישים לצד פרוסות מלפפון חמוץ.
ממרח גוואקמולה
המצרכים:
2 אבוקדו, חצי בשל
10 עגבניות שרי
1/2 בצל סגול, קצוץ דק
חופן כוסברה
חופן בצל ירוק, קצוץ
2 פלחים של לימון, קצוץ
1/2 פלפל ירוק חריף, קצוץ
שמן זית
מיץ לימון
מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
פורסם לראשונה 15/01/2016 00:36
ארז קומרובסקי מחפש את ההמבורגר הטוב ביותר
צילום: מתן אברהמס
מומלצים