מאיר אדוני סוגר את סזרינה בקיסריה
שלושה חודשים בלבד אחרי שנפתחה: מסעדת סזרינה בקיסריה, של השף מאיר אדוני, נסגרת במפתיע. אדוני: "הגענו למצב שבו לא נוכל להמשיך לארח באופן שאנחנו מאמינים ומרגישים שנכון"
השף מאיר אדוני סוגר את מסעדת סזרינה, שאותה פתח לפני שלושה חודשים בלבד. אדוני מחזיק בארבע מסעדות אחרות בתל אביב ("כתית", "המזללה", "בלו סקיי" ו"לומינה").
רק בסתיו האחרון, הכל עוד נראה היה מבטיח: סזרינה נפתחה תחת ההגדרה של "ביסטרו שף מודרני", ומוקמה מול המדשאות של מתחם הגולף. היא הייתה המסעדה החמישית של אדוני וקבוצת כתית, והראשונה מחוץ לעיר. בתפריט של סזרינה, עם פתיחתה, היו מנות מוכרות ממסעדות אחרות שלו, כמו קרואסון בולנז'רי או טרטר פלשתינאי, לצד מנות חדשות לגמרי כמו מרק חמציץ או דג לברק עם חיטה מעושנת.
"אחרי כמעט עשור של עשייה קולינרית בתל אביב ויותר מ-20 שנה של עשייה קולינרית בכלל, אני שמח על ההזדמנות שנפלה בחלקי ליצור מסעדה חדשה באזור שמעולם לא יצרתי בו", כך מסר אדוני עם פתיחתה של סזרינה.
לפני שעות אחדות, פירסם כאמור אדוני בחשבון האינסטגרם שלו את הודעת הסגירה של המסעדה: "לפני שלושה חודשים פתחנו בשמחה ובאושר גדול את סזרינה", כך כתב, "ילדה חמישית לקבוצת כתית. המסעדה הצליחה ושגשגה בזכות צוות מסור ומוכשר שאין שני לו.
לצערי בעקבות נסיבות שאינן בשליטה של קבוצת כתית, ותלויות בגורמים אחרים, הגענו לכדי מצב שלא נוכל להמשיך לארח אתכם באופן שאנחנו מאמינים ומרגישים שנכון ומגיע לכם. לכן, בצער רב, אנחנו סוגרים את מסעדת סזרינה, בתקווה למצוא את הדרך לפתוח אותה מחדש עם שותפים חדשים לדרך, ובתנאים בהם נוכל לתת את מה שאנחנו מאמינים בו".
בסיום דבריו הודה אדוני לתושבי האיזור על קבלת הפנים הלבבית, ולצוות המסעדה שעשה ימים ולילות בכדי לייצר את החוויה במסעדה.
את תגובתו של השף אדוני לסגירה של סזרינה לא ניתן היה להשיג.