שתף קטע נבחר
 

מה שותים אחרי סקי?

הם שני שמנים שאוהבים לאכול ואוהבים לקשקש אבל יותר מכל אוהבים לשתות - והרבה: טל חוטינר ויוסי בוזנח מגיעים אלינו עם טור חדש על יין, על בירה ועל שאר כהלים אהובים, וגם על כאלה השנויים במחלוקת. הפרק הראשון מוקדש למשקאות ה"אחרי סקי", המשקאות שילהיטו לכם את הצ'אקרות בשלג ובכפור

צילום: ליאור פז, עריכה: תום עוזיאל

צילום: ליאור פז, עריכה: תום עוזיאל

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

סנגריה, טל חוטינר ויוסי בוזנח "סנהדרינק"

טל חוטינר (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
טל חוטינר(צילום: דודו אזולאי)

יוסי בוזנח (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
יוסי בוזנח(צילום: דודו אזולאי)

המצרכים:

2 כוסות יין אדום יבש וקל

1 כוס ורמוט אדום מתוק

1 כוס מיץ תפוזים

חופן פירות, חתוכים לקוביות קטנות (אגס, תפוז, תפוח, אשכולית)

2 מקלות קינמון

5 מסמרי ציפורן

1 שוט רום לבן (או ברנדי)

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים בסיר את כל הנוזלים, על להבה בינונית.
  2. מוסיפים את הפירות, מוסיפים את התבלינים, ומערבבים.
  3. לפני שרותח מסירים מהלהבה, מוזגים לכוסות קטנות, ואת היתרה שומרים על פלטת חימום למזיגה נוספת.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: דודו אזולאי
חזירי בר: טל חוטינר (מימין) ויוסי בוזנח
צילום: דודו אזולאי
מומלצים