שתף קטע נבחר
 

דופקים ברז: בירות של חורף

לבוזנח כל הסיפור בא רע מאוד ולחוטינר לא הייתה ברירה אלא לסיים את המשימה: טעימה של בירות חורף, שלא בטוח שהיו לוקחים אותן איתם לאי בודד אבל בטוח שהן עושות את העבודה. צפו מה עובר על בוזנח כשהוא שותה משהו שלא בא לו לשתות

צילום: ליאור פז, עריכה: אוהד פאר

צילום: ליאור פז, עריכה: אוהד פאר

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

מתכון לקוקטייל בירה - El Camello Loco

מאת בר שירה, אימפריאל בר
 
המצרכים:
45 מ"ל בקארדי
30 מ"ל מרטיני רוסו
30 מ"ל ליים (או לימון)
20 מ"ל סירופ סוכר (ביחס של 1:1)
90 מ"ל לאגר פילסנר
טל חוטינר (מימין) ויוסי בוזנח, סנהדרינק (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
טל חוטינר (מימין) ויוסי בוזנח, סנהדרינק(צילום: דודו אזולאי)
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל המרכיבים בכוס בירה קפואה.
2. מקשטים בפלח לימון, ומגישים.
 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: דודו אזולאי
בוזנח וחטינר טועמים בירות של חורף
צילום: דודו אזולאי
מומלצים