שתף קטע נבחר

 

תראו מה אפשר להכין מטונה

אנצ'ילדס טונה - זה רק נשמע מסובך: מתכון מהיר ופשוט, מחומרי גלם זולים וזמינים שאפשר למצוא בכל מזווה ביתי או בכל סופרמרקט שכונתי, מושלם לאירוח

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

אנצ'ילדס טונה

מצרכים (ל-6 מנות):

8 טורטיות בינוניות

למלית -

3 קופסאות טונה עם פלפל חריף, מסוננות היטב מנוזלים

1/2 1 כוסות תירס קפוא

2 גבעולי בצל ירוק, פרוסים לעיגולים דקים (גם החלק הלבן)

1/3 כוס כוסברה, קצוצה דק

לסלסה -

1 קופסה (800 גר') עגבניות מרוסקות

1 כף שמן זית

1 כפית גדושה ממרח צ'יפוטלה (אריסה, סחוג או כל רוטב חריף)

1 כפית סוכר

3-2 שיני שום, קצוצות דק

מלח ופלפל שחור גרוס

לציפוי -

2/3 שקית (200 גר') גבינת מוצרלה, מגוררת

 (צילום: שני צדיקריו) (צילום: שני צדיקריו)
(צילום: שני צדיקריו)

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכינים את הסלסה - מערבבים את חומרי הרוטב בקערה. טועמים ומתקנים תיבול.
  3. מכינים את המלית - מערבבים טונה, תירס, בצל ירוק, כוסברה ו-1/3 כוס מהסלסה בקערה גדולה.
  4. מרכיבים את האינצ'ילדה ואופים - יוצקים שליש כוס מהסלסה לתבנית.
  5. מחממים כל טורטיה במחבת טפלון כמה שניות מכל צד כדי להגמיש אותה.
  6. מניחים על השליש התחתון של כל טורטייה 3-2 כפות מהמלית ומגלגלים לגליל הדוק.
  7. מסדרים את הגלילים בתבנית. יוצקים את שאר הסלסה ומפזרים גבינת מוצרלה.
  8. אופים בתנור החם 30-25 דקות עד שהמוצרלה זהובה.

 

התוכנית "סופר שי-לי" משודרת ביום שישי בשעה 18:30 בערוץ 10

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שני צדיקריו
אנצ'ילדס טונה - זה רק נשמע מסובך
צילום: שני צדיקריו
מומלצים