קולינריה צרפתית בישראל
שבוע הקולינריה הצרפתי הרביעי יצא לדרך: 28 שפים צרפתים, חלקם שפים עם רזומה מכובד וחלקם גם עם כוכבי מישלן, הגיעו לישראל לרגל שבוע האוכל הצרפתי ויבשלו ב-20 מסעדות ברחבי הארץ. צפו במפגש הראשון שלהם עם הקולינריה המקומית
28 שפים מכל רחבי צרפת יתארחו עד ה-12 בפברואר ב-24 מסעדות ובתי אוכל ברחבי הארץ: תל אביב, חיפה, ירושלים, באר שבע, עכו וטבריה. So French So Food מתקיים בישראל בפעם הרביעית. משתתפים בשבוע הזה שפים מובילים מצרפת, לחלקם כוכבי מישלן ולחלקם רק רזומה מרשים.
בתל אביב יתארחו שפים כמו אנגהארט מרסיאל בבראסרי "נורמן"; השף רומן פורנל יתארח אצל השף שרון כהן במסעדת "שילה"; השף ז'ואן לקלר יתארח במסעדת "דלאל" אצל השף גולן גורפינקל; השף לורן אזולאי יתארח אצל השף מאיר אדוני במסעדת "בלוסקיי".
בירושלים יתארחו בק ברנרד במלון המלך דוד אצל השף דוד ביטון; השף טיירי דרפו יבשל עם השף שלום קדוש במסעדת "פרה על הגג"; פרנק רנימל יתארחח במסעדת "מונא" אצל איתמר נבון ומושיקו גמליאלי.
בחיפה יתארח בין היתר השף סבסטיאן סנז'ו במסעדת "הנמל 24" אצל השף רן ראש; בעכו יתארח השף קוונטין ז'ופלה אצל השף אורי ירמיאס במסעדת "אורי בורי"; ובבאר שבע יתארח השף ז'ורז' קמוזה במסעדת "כרמים" של השף סהר רפאל.
ניקו דה סוטו, ברמן בינלאומי, צרפתי במקור המתגורר כיום בניו יורק, הגיע כנציג המותג גרייגוס על מנת לבנות תפריטי קוקטיילים לכל המסעדות המשתתפות בפרויקט. אם כבר - אז שיהיה גם מה לשתות.