כשסלט עגבניות פוגש סושי
כוכב הסושי הצעיר, השף מידן סיבוני, למד את כל מה שהוא יודע (והוא יודע!) מצפייה ביו טיוב. אז איך שף כל כך מוכשר מצליח להתנהל בלי שרכש השכלה פורמלית בתחום ובלי מסעדה משלו? קפצנו למסעדה שבה הוא מתארח בימים הקרובים, לצד שף צעיר אחר, אדיר כהן, בשביל לברר איך יכול להיות שאתם עדיין לא יודעים מי זה?
השף המבטיח הבא: מידן סיבוני (צילום: ירון שרון, עריכה: נטלי זברו)
הוא למד על עולם הסושי והדגים מצפייה ביו טיוב, אין לו מסעדה משלו והוא שף צעיר ומבטיח שהגיע הזמן שתכירו: השף מידן סיבוני הוא רק בן 28 וכבר הספיק להשתתף בתוכנית ריאליטי ("משחקי השף"), להתארח אצל לא מעט שפים נחשבים ולסרב לציון ברוך שהציע לו לנהל את המסעדה היפנית שלו ברמת גן.
השף הצעיר מידן סיבוני יתארח אצל שף צעיר אחר - השף אדיר כהן - במסעדת "הרברט סמואל", ועד התאריך 10/2 הם יבשלו יחד שלל מנות משותפות. בין המנות שיוגשו בערבים המיוחדים של השניים יהיו דמפלינגס צלופח נהרות (58 ש"ח), ניגירי אומוקסה (118 ש"ח), טרטר טונה עם קרם עגבניות ודאשי (54 ש"ח), דמפלינגס סרטנים (54 ש"ח) ורול פוטמאקי עם לובסטר בטמפורה ודייקון (88 ש"ח).
סושי שף מידן סיבוני: למד להכין סושי ביוטיוב
צילום: מידן סיבוני
מומלצים