שתף קטע נבחר
 

כשסלט עגבניות פוגש סושי

כוכב הסושי הצעיר, השף מידן סיבוני, למד את כל מה שהוא יודע (והוא יודע!) מצפייה ביו טיוב. אז איך שף כל כך מוכשר מצליח להתנהל בלי שרכש השכלה פורמלית בתחום ובלי מסעדה משלו? קפצנו למסעדה שבה הוא מתארח בימים הקרובים, לצד שף צעיר אחר, אדיר כהן, בשביל לברר איך יכול להיות שאתם עדיין לא יודעים מי זה?

השף המבטיח הבא: מידן סיבוני    (צילום: ירון שרון, עריכה: נטלי זברו)

השף המבטיח הבא: מידן סיבוני    (צילום: ירון שרון, עריכה: נטלי זברו)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 
הוא למד על עולם הסושי והדגים מצפייה ביו טיוב, אין לו מסעדה משלו והוא שף צעיר ומבטיח שהגיע הזמן שתכירו: השף מידן סיבוני הוא רק בן 28 וכבר הספיק להשתתף בתוכנית ריאליטי ("משחקי השף"), להתארח אצל לא מעט שפים נחשבים ולסרב לציון ברוך שהציע לו לנהל את המסעדה היפנית שלו ברמת גן.
שף מידן סיבוני: למד להכין סושי מהיוטיוב (צילום: יח"צ) (צילום: יח
שף מידן סיבוני: למד להכין סושי מהיוטיוב(צילום: יח"צ)

 (צילום: מידן סיבוני) (צילום: מידן סיבוני)
(צילום: מידן סיבוני)
השף הצעיר מידן סיבוני יתארח אצל שף צעיר אחר - השף אדיר כהן - במסעדת "הרברט סמואל", ועד התאריך 10/2 הם יבשלו יחד שלל מנות משותפות. בין המנות שיוגשו בערבים המיוחדים של השניים יהיו דמפלינגס צלופח נהרות (58 ש"ח), ניגירי אומוקסה (118 ש"ח), טרטר טונה עם קרם עגבניות ודאשי (54 ש"ח), דמפלינגס סרטנים (54 ש"ח) ורול פוטמאקי עם לובסטר בטמפורה ודייקון (88 ש"ח).
שף אדיר כהן: "צריך לעבוד קשה בשביל להצליח" (צילום: דן פרץ) (צילום: דן פרץ)
שף אדיר כהן: "צריך לעבוד קשה בשביל להצליח"(צילום: דן פרץ)

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: מידן סיבוני
סושי שף מידן סיבוני: למד להכין סושי ביוטיוב
צילום: מידן סיבוני
מומלצים