שתף קטע נבחר
 

האלכוהול שהתחיל בבית מרקחת

חזירי הבר שלנו היו קצת מצוננים השבוע, אז הם הלכו למדף האלכוהול רק בשביל לבדוק איזה משקאות אלכוהולים התחילו את דרכם כתרופות, ואיך אפשר לנצל את האינפורמציה הזאת לטובת הכרס

צילום : ירון שרון, עריכה: מור אסבן

צילום : ירון שרון, עריכה: מור אסבן

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

קוקטייל ורמוט

טל חוטינר ויוסי בוזנח, סנהדרינק
המצרכים:
50 מ"ל וויסקי (עדיף שיפון או קנדי)
20 מ"ל ורמוט אדום
זילוף אנגוסטורה ביטרס
יוסי בוזנח, סנהדרינק (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
יוסי בוזנח, סנהדרינק(צילום: דודו אזולאי)

טל חוטינר (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
טל חוטינר(צילום: דודו אזולאי)
 
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל המרכיבים היטב בכוס גדולה.
2. מוסיפים קרח, ומערבבים.
3. מסננים לכוס מרטיני.
4. מקשטים בדובדבן, ומגישים.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: index open
על משקאות שהתחילו את דרכם כתרופה
צילום: index open
מומלצים