שתף קטע נבחר

אוכל במטוס: אל על רוצה שתשכחו כל מה שחשבתם

אם גם אתם נחרדים לפתוח את האריזה של הארוחה במטוס וחוששים למצוא שם מוצרים לא אכילים, קבלו את זה: אל על משיקה את "טעמים מהעולם" - תפריט אוכל במחלקות היוקרה שממש לא נופל ממסעדת שף, בליווי יין מצוין. טעמנו

אוכל במטוסים יכול להיות חוויה לא נעימה במיוחד. את זה רובנו כבר יודעים, ובדיוק את החוויה הזו מנסים לשדרג באל על. חברת התעופה הישראלית השיקה היום (א') את "טעמים מהעולם": בכל רבעון יוגשו לנוסעי מחלקת העסקים והמחלקה הראשונה מנות שף מבית היוצר של השף, שגב משה ובכל פעם בהשראת מדינה אחרת. הרבעון הראשון של השנה, כלומר זה שאנחנו כבר נמצאים בעיצומו, הוא הרבעון האיטלקי. קבלו טעימה:

 

אוכל מטוסים: לא מה שחשבתם    (צילום: ירון ברנר)

אוכל מטוסים: לא מה שחשבתם    (צילום: ירון ברנר)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

בחודשים הבאים יוחלפו הארוחות, המוגשות בשלוש מנות מפנקות, בכאלה שיבוססו על המטבח האסיאתי, ובהמשך יוגש גם אוכל צרפתי וכזה המגיע ממקומות אחרים בעולם.

השף משה שגב וצוות הטבחים עומלים על התפריט החדש באל על ()
השף משה שגב וצוות הטבחים עומלים על התפריט החדש באל על

לצד האוכל המושקע נבחרו גם יינות חדשים שילוו את טיסות אל על, מהלך עליו ניצח מומחה היין הבינלאומי, יאיר היידו ובמסגרתו נבחרו 24 יינות שיוגשו, מתוך 200 שהיו מועמדים. כל החבילה כולה תוגש כחוויית קולינריה שעוצבה על ידי סטודיו noyberg-bulka.

מנה ראשונה של קרפציו בקר וסלט עגבניות בשמן זית ובלסמי ()
מנה ראשונה של קרפציו בקר וסלט עגבניות בשמן זית ובלסמי
עם זאת, לא רק מחלקות היוקרה של אל על יוכלו ליהנות מהשינוי הקולינרי. כך למשל ברבעון הנוכחי, נוסעי מחלקת התיירים של החברה, יטעמו גם הם מהמטבח האיטלקי: "אנחנו ניתן את סימן איטליה גם במחלקות התיירים, לא באותה רמה של קינוחים ומנות ראשונות אבל מנה עיקרית בהחלט כן". כך אמר היום דוד מימון, מנכ"ל אל על, ל-ynet.

3 אפשרויות לעיקרית: פסטה קנלוני, דג וירקות או פרגית עוף. בתיאבון ()
3 אפשרויות לעיקרית: פסטה קנלוני, דג וירקות או פרגית עוף. בתיאבון
 

מאיפה מגיע הרצון לרענון המגש בטיסות, אתם תוהים? "הרעיון מגיע מהלקוחות" סיפר מימון, "בעיקר מהלקוחות העסקיים שלנו שטסים מדי שבוע וקשה להם לאכול את אותה מנה, גם אם היא הכי נפלאה שיש אז בסופו של דבר רצינו לגוון".

מגוון רחב של קינוחי פרווה לצד משקה שיכר בטעם פסיפלורה ()
מגוון רחב של קינוחי פרווה לצד משקה שיכר בטעם פסיפלורה
 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
דגש על היין בטיסה: לאחר מאות יקבים שנבחנו, נבחרו רק מעטים להיכנס לתפריט החדש של אל על
טיסה בטעם טוב: שלל קינוחים מתוקים וכשרים מחכים לכם במחלקות היוקרה
מומלצים