אוכל במטוס: אל על רוצה שתשכחו כל מה שחשבתם
אם גם אתם נחרדים לפתוח את האריזה של הארוחה במטוס וחוששים למצוא שם מוצרים לא אכילים, קבלו את זה: אל על משיקה את "טעמים מהעולם" - תפריט אוכל במחלקות היוקרה שממש לא נופל ממסעדת שף, בליווי יין מצוין. טעמנו
אוכל במטוסים יכול להיות חוויה לא נעימה במיוחד. את זה רובנו כבר יודעים, ובדיוק את החוויה הזו מנסים לשדרג באל על. חברת התעופה הישראלית השיקה היום (א') את "טעמים מהעולם": בכל רבעון יוגשו לנוסעי מחלקת העסקים והמחלקה הראשונה מנות שף מבית היוצר של השף, שגב משה ובכל פעם בהשראת מדינה אחרת. הרבעון הראשון של השנה, כלומר זה שאנחנו כבר נמצאים בעיצומו, הוא הרבעון האיטלקי. קבלו טעימה:
בחודשים הבאים יוחלפו הארוחות, המוגשות בשלוש מנות מפנקות, בכאלה שיבוססו על המטבח האסיאתי, ובהמשך יוגש גם אוכל צרפתי וכזה המגיע ממקומות אחרים בעולם.
לצד האוכל המושקע נבחרו גם יינות חדשים שילוו את טיסות אל על, מהלך עליו ניצח מומחה היין הבינלאומי, יאיר היידו ובמסגרתו נבחרו 24 יינות שיוגשו, מתוך 200 שהיו מועמדים. כל החבילה כולה תוגש כחוויית קולינריה שעוצבה על ידי סטודיו noyberg-bulka.
עם זאת, לא רק מחלקות היוקרה של אל על יוכלו ליהנות מהשינוי הקולינרי. כך למשל ברבעון הנוכחי, נוסעי מחלקת התיירים של החברה, יטעמו גם הם מהמטבח האיטלקי: "אנחנו ניתן את סימן איטליה גם במחלקות התיירים, לא באותה רמה של קינוחים ומנות ראשונות אבל מנה עיקרית בהחלט כן". כך אמר היום דוד מימון, מנכ"ל אל על, ל-ynet.
מאיפה מגיע הרצון לרענון המגש בטיסות, אתם תוהים? "הרעיון מגיע מהלקוחות" סיפר מימון, "בעיקר מהלקוחות העסקיים שלנו שטסים מדי שבוע וקשה להם לאכול את אותה מנה, גם אם היא הכי נפלאה שיש אז בסופו של דבר רצינו לגוון".