שתף קטע נבחר

 

בריאות בצלחת: סלט סלק

הוא מוסיף המון צבע וטעם לתבשילים וגם לסלטים, והוא גם נחשב לבריא מאוד: שי-לי ליפא מכינה סלט סלק עם גבינת פטה ברוטב סילאן

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

סלט סלק עם גבינת פטה ברוטב סילאן

המרכיבים (ל-6-4 מנות):

5 סלקים בינוניים, חתוכים לקוביות בגודל 1 ס"מ

1/2 כוס צנוברים קלויים

1/3 כוס צימוקים כהים

2 כפות נענע, קצוצה דק

2 כפות עירית, קצוצה דק

1/2 קובייה (120 גר') פטה עזים, מפוררת גס

לרוטב -

3 כפות שמן זית

2 כפות סילאן

2 כפות מיץ לימון

1 כף רכז רימונים

1 כף חומץ בלסמי

מלח ופלפל שחור גס

 (צילום: שני צדיקריו) (צילום: שני צדיקריו)
(צילום: שני צדיקריו)

אופן ההכנה: 

  1. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה.
  2. מוסיפים סלק, צנוברים, צימוקים, נענע ועירית ומערבבים.
  3. טועמים ומתקנים תיבול. מחלקים לצנצנות ומפזרים מעל גבינת פטה.

 

התוכנית "סופר שי-לי" משודרת ביום שישי בשעה 18:30 בערוץ 10

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שני צדיקריו
סלט סלק, שי-לי ליפא
צילום: שני צדיקריו
מומלצים