שתף קטע נבחר
 

כמה אלכוהול אפשר לשתות ביום אחד?

תשאלו את ווינסטון צ'רצ'יל, שהיה ידוע בחיבתו הגדולה לאלכוהול, ושתה בכל יום לא פחות מחזירי הבר שלנו: בוזנח וחטינר מקדישים תוכנית שלמה להרגלי השתייה של המדינאי הבריטי

צילום : ירון שרון, עריכה: מור אסבן

צילום : ירון שרון, עריכה: מור אסבן

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

טל חוטינר (מימין) ויוסי בוזנח, סנהדרינק (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
טל חוטינר (מימין) ויוסי בוזנח, סנהדרינק(צילום: ירון ברנר)

מרטיני צ'רצ'יל

המצרכים:

100 מ"ל ג'ין יבש וטוב

1 בקבוק ורמוט יבש

חופן קרח

1 זית מגולען על קיסם

יוסי בוזנח, סנהדרינק (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
יוסי בוזנח, סנהדרינק(צילום: ירון ברנר)

טל חוטינר (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
טל חוטינר(צילום: ירון ברנר)
 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בשייקר עם קרח את הג'ין עד שהוא קר מאוד.
  2. מסננים את הנוזל לתוך כוס מרטיני מקוררת.
  3. מקשטים בזית ירוק מגולען על קיסם.
  4. לוגמים מהמשקה ומסתכלים לכיוון בקבוק הורמוט היבש.

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
חזירי בר: טל חוטינר (מימין) ויוסי בוזנח
צילום: ירון ברנר
מומלצים