שתף קטע נבחר
 

מה מעצבן את אסף גרניט?

רגע לפני תחילת העונה השנייה של "משחקי השף", יצא השף אסף גרניט ללמד את הטבחים הצרפתים במועדון "קלאב מד" בואל טורנס להכין מנה ישראלית מהתפריט של מסעדת "מחניודה". מה שקיבלנו זה סיפורים עסיסיים מהחיים במטבח. צפו

צילום: מקסים סרדיוקוב, עריכה: מור אסבן

צילום: מקסים סרדיוקוב, עריכה: מור אסבן

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 
בין הרים מושלגים וטבחים שלא יודעים מילה בעברית, בילה השף אסף גרניט חמישה ימים במועדון סקי בצרפת, שם הוא ניסה ללמד את הטבחים המקומיים להכין את אחת המנות הפופולריות בתפריט של המסעדה שלו בירושלים, "מחניודה" - חומוס עם טחינה ובשר ברוטב עגבניות, וגם ניסה לעשות קצת סקי, לראשונה בחייו.
איך זה בעצם עובד? השף אסף גרניט ב"קלאב מד" ואל טורנס שבצרפת (צילום: מקסים סרדיוקוב) (צילום: מקסים סרדיוקוב)
איך זה בעצם עובד? השף אסף גרניט ב"קלאב מד" ואל טורנס שבצרפת(צילום: מקסים סרדיוקוב)
 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
למועדון "קלאב מד" בואל טורנס 4 קלשונים, והוא ממוקם בשלושת העמקים בצרפת, עם 600 קילומטר של מסלולי סקי, בהם ניסה גרניט לגלוש כשהוא לא היה עסוק במטבח. במהלך היום הוא זלל את המנות בתפריט של מסעדת Epicurious שבקלאב, אותן רקח השף הצרפתי אדוארד לובה, שף עם שני כוכבי מישלן. במסעדה הראשית במועדון, בה יש שלושה חללי ישיבה מעוצבים ותפריט המשתנה מדי יום, מוגש בופה המחוזק בעמדות אוכל הפזורות מסביב - רק להתיישב ולזלול כמה שבא.
 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
תוך כדי ניסיון לתקשר עם הטבחים המקומיים, שבמקום בלנדר סטיק הגישו לו מטרפה ובמקום לקצוץ את הבצל נתנו לו ערימת בצלים קלופים, הוא הבין שני דברים חשובים על עצמו ועל העולם: האחד - שהוא כבר זקן מדי בשביל להתעצבן חזק מדי, והשני - שסקי אולי מצטלם ממש טוב אבל מדובר בספורט שהוא לא עומד לאמץ בגלגול הזה.
 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: מקסים סרדיוקוב
סיפורים עסיסיים מהחיים במטבח, אסף גרניט
צילום: מקסים סרדיוקוב
מומלצים