שתף קטע נבחר
 

התשוקה לאוכל: תערוכת קולורפוד

תערוכת Colorfood Wine, הכוללת צילומים של שפים ואנשי קולינאריה, היא פרויקט משותף לצלם האוכל דן לב ועילית אנגל ועוסק בחיבור בין יין, אוכל ואמנות

תערוכת Colorfood Wine, שנפתחה השבוע בתל-אביב, היא פרויקט משותף של צלם האוכל דן לב ועילית אנגל, העוסק בחיבור בין יין, אוכל ואמנות, ומוציא את המנות מהצלחת - אל הדמיון.

  

התוצאה היא מעין הצצה לתוך עולמם הפנימי של אנשי הקולינאריה המובילים בארץ, כשכל תמונה משקפת זיכרונות, רעיונות, חלומות ורגשות שונים.

ארז קומרובסקי (צילום: דן לב) (צילום: דן לב)
ארז קומרובסקי(צילום: דן לב)

ערן שוורצברד (צילום: דן לב) (צילום: דן לב)
ערן שוורצברד(צילום: דן לב)

דוד פרנקל (צילום: דן לב) (צילום: דן לב)
דוד פרנקל(צילום: דן לב)
 

בתערוכה,שהוקמה בשיתוף יקב "הרי גליל", מוצגות עבודותיהם של דייויד פרנקל שף מסעדת "פרונטו", יובל בן נריה ואנה שפירו שף וקונדיטורית מסעדת "טאיזו", יוסי שטרית שף מסעדת "משייה", ארז קומורובסקי, ערן שוורצברד שף קונדיטור, יוסף זוזו חנה שף מסעדת "מגדנלה", עודד חצבני שף מסעדת "כולא", נוף עתאמנה אסמעיל, מיכל בוטון קונדיטורית, אביבית פריאל שפית מסעדת אוזריה, אפרת אנזל, אורי ירמיאס שף מסעדת "אורי בורי" ומיכה ועדיה יינן יקב "הרי גליל".

יובל בן נריה ואנה שפירו (צילום: דן לב) (צילום: דן לב)
יובל בן נריה ואנה שפירו(צילום: דן לב)
  

יוסי שטרית (צילום: דן לב) (צילום: דן לב)
יוסי שטרית(צילום: דן לב)

בפרויקט יש נכון להיום 90 יצירות של שפים, מתכונאים ובשלנים בארץ, באיטליה ובדנמרק. זוהי התערוכה השישית של הפרויקט, שתוצג והפעם לראשונה בהשראת עולם היין.

 

שעות פתיחת התערוכה לקהל הרחב:

25.2.16 יום חמישי בין 22:00-16:00

26.2.16 יום שישי ו-27.2.16 יום שבת בין 14:00-10:00

 

מתחם התחנה ת"א, הכניסה חופשית לקהל הרחב (ללא תשלום). האנגר 6 הנמצא בצד ימין מהכניסה הראשית למתחם

  

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: דן לב
יובל בן נריה ואנה שפירו, קולורפוד
צילום: דן לב
מומלצים