שתף קטע נבחר

 

60 שניות על כדורי פיצה

למה להסתפק בפיצה עגולה קלאסית כשאפשר להפתיע את האורחים עם כדורי פיצה מגרים מלאים בכדורי מוצרלה ועוד הרבה דברים טעימים? צפו: כך מכינים פיצה מפתיעה לאירוח

צילום ירון שרון

צילום ירון שרון

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

פיצה סופגנייה

המרכיבים:

1 ק"ג קמח

1 כפית (10 גר') שמרים

2/3 כוס (65 גר') סוכר

30 גר' מלח

3 כוסות (600 מ"ל) מים פושרים

2 כפות שמן זית

15 קוביות גבינה למילוי רצוי גאודה

2 כדורי מוצרלה

100 גר' מוצרלה מגוררת

50 גר' פרמזן מגורר

תוספות: חלפניו, ציפוטלה, פלפלים קלויים, גרעני תירס (אפשר להחליף כמובן)

 ( ) ( )

לרוטב פיצה:

200 גר' רוטב עגבניות

1/2 כפית שום כתוש

1/2 כפית אורגנו קצוץ

4 כפות מים

3 גר' מלח

סוכר

אביזרים: 

תבנית לעוגה קוטר 26-28

נייר אפייה

 ( ) ( )

אופן ההכנה:

  1. מערבבים במיקסר את הקמח עם השמרים והסוכר במהירות נמוכה במשך 30 שניות.
  2. מוסיפים את המים ולשים 5 דקות במהירות נמוכה.
  3. מוסיפים את המלח והשמן ולשים עוד 5 דקות במהירות גבוהה.
  4. מוציאים את הבצק מהמיקסר ולשים כדקה ביד, מניחים בקערה עם מעט קמח מכסים ונותנים לבצק לתפוח שעתיים.
  5. לאחר התפיחה מחלקים את הבצק לפיסות במשקל של 100 גרם ומגלגלים לכדורים.
  6. לוקחים את קוביות הגבינה למילוי ודוחפים לכדור וסוגרים היטב על הגבינה (אם יהיה חור בבצק, הגבינה תברח החוצה).
  7. מרפדים את התבנית בנייר אפייה, מניחים את הכדורים ומשמנים אותם, משאירים להתפחה נוספת של שעה וחצי.
  8. מכינים את הרוטב: מערבבים יחד את החומרים לכדי תערובת אחידה.
  9. מחממים את התנור לטמפ' שך 200 מעלות טורבו.
  10. מכניסים את הבמק הממולא בגבינה לתנור ל-12 דקות להשחמה ראשונה.
  11. מוציאים את הכדורים המושחמים ושמים את רוטב הפיצה, הגבינות והתוספות ואופים עוד 10 דקות.
  12. אין צורך לחתוך, הכדורים מתנתקים אחד מהשני.

 

המתכון באדיבות שף רועי חנין, מסעדת "פיאנו פיאנו"

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים