שתף קטע נבחר

 

עטוף באהבה: קיש בצל מקורמל וגבינת עזים

במקום להתעסק עם בצק, שי-לי ליפא מלמדת אתכם להכין קיש אישי מבצק עלים שעוטף בחום את הבצל המקורמל וגבינת העזים

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

קישים אישיים של בצל מקורמל וגבינת עזים

המרכיבים (ל-10-8 טארטים אישיים):

500 גרם בצק עלים, מופשר לפי ההוראות שעל האריזה

1/3 כוס יין אדום יבש

1/4 כוס סילאן

2 כפות חומץ בלסמי

2 כפות שמן זית

3 בצלים סגולים בינוניים, חתוכים לפרוסות בעובי 1/2 1 ס"מ

מלח ופלפל שחור גרוס

1/2 גליל גבינת גבינת עזים, חתוכה לקוביות בגודל 2 ס"מ

עלי תימין

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הבצל המקורמל: מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים יין אדום, סילאן, שמן זית וחומץ בלסמי, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  2. מניחים את פרוסות הבצל ומבשלים כ-5 דקות עד שהנוזל מסמיך (לא הופכים את הבצלים כדי שלא יתפרקו). מצננים היטב.
  3. מכינים את הטארטים ואופים: מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  4. פורסים את הבצק על משטח העבודה, קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים בתבנית.
  5. מניחים עיגול בצק מקורמל במרכז הבצק, כשצידו המזוגג כלפי מעלה. מתבלים במעט מלח ופלפל ומפזרים גבינת עזים ומעט עלי תימין.
  6. אופים בתנור החם כ-20 דקות עד שהטארטים זהובים.

 (צילום: שני צדיקריו) (צילום: שני צדיקריו)
(צילום: שני צדיקריו)
 

 

התוכנית "סופר שי-לי" משודרת ביום שישי בשעה 18:30 בערוץ 10

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שני צדיקריו
קיש אישי עם בצל מקורמל וגבינת עזים
צילום: שני צדיקריו
מומלצים