שתף קטע נבחר

 

שגב משה מציג: הקרפצ'ו המושלם

רוצים להכין קרפצ'ו כמו במסעדה? השף שגב משה מלמד את גאיה קורן איך עושים את זה הכי טוב שיש, ונותן את המתכון המושלם לקרפצ'ו. צפו

צילום: תומריקו

צילום: תומריקו

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

קרפצ'ו בקר ואספרגוס

שף שגב משה

 

המרכיבים:

100 גר' פילה בקר טרי במיוחד, מושטח דק דק בין שתי שקיות ניילון (מומלץ לבקש מהקצב את הבשר מוכן ומושטח)

1/2 לימון, סחוט למיץ

4 כפות שמן זית

2 קורט מלח גס

1 קורט פלפל גרוס

1 צנונית, פרוסה דק עם הקליפה

4 אספרגוס, פרוסים דק

לעיטור - חופן פרחי מאכל או עשבי תיבול טריים

שף שגב משה (צילום: רמי זרנגר) (צילום: רמי זרנגר)
שף שגב משה(צילום: רמי זרנגר)

אופן ההכנה:

  1. מניחים את הבשר הטרי על צלחת שטוחה ומפזרים על הבשר מלח ופלפל.
  2. סוחטים לימון מעל, ומטפטפים שמן זית.
  3. מוסיפים את האספרגוס ואת הצנוניות, מעטרים בפרחים או בעלים ירוקים וטריים ומגישים מיד.
  4. מומלץ להגיש לצד לחם חם או טוסטונים.

 

ריאיון עם השף שגב משה התפרסם במוסף "זמנים בריאים" מבית "ידיעות אחרונות"

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: רמי זרנגר
גם יפה וגם צולה: השף שגב משה
צילום: רמי זרנגר
מומלצים