שגב משה מציג: הקרפצ'ו המושלם
רוצים להכין קרפצ'ו כמו במסעדה? השף שגב משה מלמד את גאיה קורן איך עושים את זה הכי טוב שיש, ונותן את המתכון המושלם לקרפצ'ו. צפו
צילום: תומריקו
קרפצ'ו בקר ואספרגוס
שף שגב משה
המרכיבים:
100 גר' פילה בקר טרי במיוחד, מושטח דק דק בין שתי שקיות ניילון (מומלץ לבקש מהקצב את הבשר מוכן ומושטח)
1/2 לימון, סחוט למיץ
4 כפות שמן זית
2 קורט מלח גס
1 קורט פלפל גרוס
1 צנונית, פרוסה דק עם הקליפה
4 אספרגוס, פרוסים דק
לעיטור - חופן פרחי מאכל או עשבי תיבול טריים
אופן ההכנה:
- מניחים את הבשר הטרי על צלחת שטוחה ומפזרים על הבשר מלח ופלפל.
- סוחטים לימון מעל, ומטפטפים שמן זית.
- מוסיפים את האספרגוס ואת הצנוניות, מעטרים בפרחים או בעלים ירוקים וטריים ומגישים מיד.
- מומלץ להגיש לצד לחם חם או טוסטונים.
ריאיון עם השף שגב משה התפרסם במוסף "זמנים בריאים" מבית "ידיעות אחרונות"
גם יפה וגם צולה: השף שגב משה
צילום: רמי זרנגר
מומלצים