שתף קטע נבחר
 

רומן רוסי: מה עושים עם תפוח אדמה?

תפוחי אדמה, חומר גלם זמין, זול וטעים, מכבים במטבח הרוסי בשלל גרסאות - ארז קומרובסקי התחנן שמישהו ילמד אותו להכין סלט תפוחי אדמה אמיתי, והטבחית ויקי ממסעדת ויקינג בתל אביב, הסכימה. צפו

צילום: ירון שרון, עריכה: בן שפייר

צילום: ירון שרון, עריכה: בן שפייר

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

סלט ויקינג

ויקטוריה זוקיב 

 (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
(צילום: דודו אזולאי)

המצרכים:

1 ק"ג תפוח אדמה

1/2 ק"ג גזר, קלוף

1/2 ק"ג לשון בקר, מבושלת

6 ביצים קשות

1 קופסת שימורים אפונה ירוקה

1 קופסה שימורים מלפפונים חמוצים בחומץ

200-250 גר' מיונז

חופן עירית

מלח, פלפל שחור

ארז קומרובסקי וויקטוריה זוקיב (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
ארז קומרובסקי וויקטוריה זוקיב(צילום: דודו אזולאי)

 (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
(צילום: דודו אזולאי)

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים מים בסיר גדול, ומוסיפים את תפוחי האדמה ואת הגזר. מבשלים כחצי שעה, עד לריכוך.
  2. מקררים. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות לא גדולות. מכניסים לקערה גדולה.
  3. חותכים את הביצים, את הגזר ואת המללפון החמוץ לקוביות לא גדולות, ומוסיפים לקערה.
  4. חותכים את הלשון לרצועות דקות, ומוסיפים לקערה.
  5. מוסיפים את שאר המרכיבים, מתבלים, מערבבים, ומגישים עם חלה או לחם רוסי.

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: דודו אזולאי
סלט רוסי: תפוחי אדמה ומיונז
צילום: דודו אזולאי
מומלצים