שתף קטע נבחר
 
עושים שוק

יאללה כפיים: אירוח ים תיכוני

אוזו, פסטה, שמן זית, זיתים, בורקס, דגים מלוחים ואווירה שאין כדוגמתה: מה שצריך לדעת כשמתכננים אירוח בסגנון ים תיכוני. הפלייליסט עליכם

בשיתוף "שרונה מרקט"
 
 
צילום: ירון שרון

צילום: ירון שרון

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

איך שלא נסתכל על זה, אין כמו האווירה הים תיכונית, עם האנרגיה הבועטת שלה, האנשים היצריים והסוערים והאוכל שאין שני לו. שירי הדר, פולניה טובה חובבת הז'אנר הים תיכוני, קפצה לשרונה מרקט בשביל ללמוד איך היא יכולה לשדרג את יכולות האירוח שלה בערבי קונספט קולינרים. צפו.
 
בוטרגה, משדרגת כל תפריט (צילוםף ירון ברנר) (צילוםף ירון ברנר)
בוטרגה, משדרגת כל תפריט(צילוםף ירון ברנר)

זיתים - יש אנשים שלא יכולים בלי (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
זיתים - יש אנשים שלא יכולים בלי(צילום: ירון ברנר)
זיתים בייבוא אישי מאיטליה (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
זיתים בייבוא אישי מאיטליה(צילום: ירון ברנר)

אחת, שתיים, שלוש - דג מלוח! (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
אחת, שתיים, שלוש - דג מלוח!(צילום: ירון ברנר)

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
דג מלוח באווירה ים תיכונית
צילום: ירון ברנר
מומלצים