טרטר דג: הגרסה של אסף גרניט
מה עושים עם דג חוץ מלאדות, לאפות או לסגור בנייר כסף? השף אסף גרניט מראה איך מכינים מנה צבעונית של טרטר דג
צילום: אלי מנדלבאום
טרטר דג
המרכיבים (ל-4 מנות):
200 גר' אינטיאס, נקי וחתוך לקוביות
חופן בצל ירוק
חופן כוסברה
חופן פטרוזיליה
1/2 בצל סגול קטן, קצוץ
100 גר' אפונה ירוקה
100 מ"ל יוגורט
1/2 כפית טוביקו (ביצי דגים)
פלפל לבן לתיבול
פלפל שחור, מלח
שמן זית ולימון
אופן ההכנה:
- מכינים את הקרם: טוחנים את האפונה והיוגורט, מעבירים במסננת ומתבלים בפלפל לבן ומלח.
- מכינים את הטרטר: קוצצים את כל העשבים ומערבבים בקערה עם הבצל והדג, ומתבלים במלח, פלפל, שמן זית ולימון. מסדרים את הטרטר בצלחת, עדיף עם רינג ומניחים מעליו טוביקו ומקשטים בקרם אפונה.
הכתבה המלאה עם השף אסף גרניט מתפרסמת במוסף"זמנים בריאים" מבית "ידיעות אחרונות"
אסף גרניט
צילום: תום להט
מומלצים