שתף קטע נבחר

 

רול חביתה עם ירקות ולאבנה: ארוחת ערב מגולגלת

במקום חביתה על הצלחת ולידה כמה ירקות חתוכים, שלבו הכל יחד: שי-לי ליפא מראה לכם בדקה כיצד מכינים מנה צבעונית וטעימה בה החביתה הופכת ללאפה שמגלגלת אליה את הירקות והלאבנה

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

רולים של חביתות במילוי גבינת לאבנה וירקות

המרכיבים (ל-10 רולים):

 

לחביתות:

4 ביצים גדולות (L)

מלח ופלפל שחור גרוס

 

לטיגון:

תרסיס שמן זית

 

למילוי:

1/2 קופסה (120 גרם) לאבנה

1 פלפל אדום בינוני, חתוך לרצועות בעובי 1/2 ס"מ

1 מלפפון בינוני, חתוך לרצועות בעובי 1/2 ס"מ

1 גזר בינוני, חתוך לרצועות בעובי 1/2 ס"מ

1/3 צרור עירית

 (צילום: שני צדיקריו) (צילום: שני צדיקריו)
(צילום: שני צדיקריו)
 

אופן ההכנה:

  1. טורפים ביצים בקערה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  2. מחממים מחבת טפלון בקוטר 20 ס"מ על להבה בינונית. משמנים בתרסיס שמן ויוצקים כ-1/5 מהביצים לחביתה דקיקה. מטגנים כדקה מכל צד ומוציאים. ממשיכים כך עם שאר התערובת. מתקבלות 5 חביתות דקות. מצננים היטב.
  3. מורחים כל חביתה בלאבנה, תוך השארת שוליים של 2 ס"מ ללא גבינה. מסדרים על השליש התחתון ירקות ועירית ומגלגלים לגליל הדוק.
  4. חוצים כל רול לשניים ומניחים בצלחת.

 

התוכנית "סופר שי-לי" משודרת ביום שישי בשעה 18:30 בערוץ 10

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שני צדיקריו
רול חביתה ממולא ירקות ולאבנה
צילום: שני צדיקריו
מומלצים