שתף קטע נבחר

 

פסטה בנוסח תוניסאי: כשהסנדוויץ' הופך לסלט

שי-לי ליפא מפרקת את הסנדוויץ' התוניסאי, מוסיפה את המרכיבים לפסטה איטלקית ומראה לכם בדקה איך מכינים סלט פסטה בנוסח תוניסאי

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

סלט פסטה בנוסח תוניסאי

המרכיבים (ל-8-6 מנות):

1 חבילה (500 גר') פסטה חלולה (קונכיות, פנה, צדפים)

2 כפות שמן זית

2 קופסאות טונה לימון, מסוננות היטב

1/2 כוס זיתים שחורים (עדיף קלמטה) מגולענים

1/2 כוס כוסברה או פטרוזיליה קצוצה גס

 

לרוטב:

1/4 כוס שמן זית

3 כפות לימון כבוש קצוץ דק

2 כפות מיץ לימון

1 כף חומץ טבעי 5%

1 שן שום כתושה

1 כפית חרדל דיז'ון חלק

1 כפית אריסה (לא חובה)

1/4 כפית סוכר

מלח ופלפל שחור גרוס

 (צילום: שני צדיקריו) (צילום: שני צדיקריו)
(צילום: שני צדיקריו)
 

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים שפע מי מלח בסיר גדול. מוסיפים את הפסטה ומבשלים לדרגת אל-דנטה.
  2. מסננים היטב. יוצקים 2 כפות שמן זית ומערבבים על מנת שהפסטה לא תידבק. מצננים.
  3. מעבירים את הפסטה לקערה גדולה ומוסיפים טונה, זיתים וכוסברה או פטרוזיליה.
  4. מערבבים את חומרי הרוטב. יוצקים על הסלט ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים בטמפ' החדר.
  5. אפשר לשמור בכלי אטום במקרר עד 3 ימים. מוציאים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההגשה, טועמים ומרעננים את התיבול.

 

התוכנית "סופר שי-לי" משודרת ביום שישי בשעה 18:30 בערוץ 10

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שני צדיקריו
סלט פסטה בנוסח תוניסאי
צילום: שני צדיקריו
מומלצים