האוכל יוצא מהצלחת: תערוכת Food Processor
אוכל הוא כבר מזמן לא רק משהו שאנחנו צורכים, הוא הפך לתרבות, מורשת, מסורת וגם לאחד הדברים העיקריים סביבם סובבים חיינו. דלית מרחב, אוצרת תערוכת Food Processor מסבירה איך הופכים אוכל לאייקון
האוכל שאנחנו אוכלים הפך כבר מזמן לתרבות ולפעמים נדמה שהעיסוק היומיומי בו משתלט על החיים שלנו, ותרבות השפע בה אנו חיים מצטיירת כמוגזמת אל מול החוסר הקיים במקומות רבים. אנחנו נהנים לאכול, לגעת, לטעום, להריח, לבשל ולהתענג. מהצד השני, עומדים מנגד עינינו מודעות לבריאות, צרכנות, עוני, שחיתות, מחזור, טבעונות ועוד.
אין ספק שהאוכל עשה דרך ארוכה מהמקום הפונקציונאלי שלו ועכשיו אנחנו חיים בעידן בו השפים הם הכוכבים, והנגישות למוצרים אטרקטיביים ולהתנסויות במטבח היא תרבות שלמה ומצליחה. דלית מרחב, יוזמת ואוצרת תערוכת Food Processor העוסקת במזון, הגיעה לאולפן ynet כדי לדבר על אוכל כתרבות. צפו.
Food Processor 3 - תערוכת צילומים בנושא "המזון כאמצעי להעברת מסר" תוצג בגלריית 'שרונה ART' במתחם שרונה
דוד אלעזר 12 בניין 105, תל-אביב, מה-9 באפריל ועד ה-2 במאי