שתף קטע נבחר
 

האוכל יוצא מהצלחת: תערוכת Food Processor

אוכל הוא כבר מזמן לא רק משהו שאנחנו צורכים, הוא הפך לתרבות, מורשת, מסורת וגם לאחד הדברים העיקריים סביבם סובבים חיינו. דלית מרחב, אוצרת תערוכת Food Processor מסבירה איך הופכים אוכל לאייקון

 

צילום ניצן דרור חגי דקל

צילום ניצן דרור חגי דקל

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

האוכל שאנחנו אוכלים הפך כבר מזמן לתרבות ולפעמים נדמה שהעיסוק היומיומי בו משתלט על החיים שלנו, ותרבות השפע בה אנו חיים מצטיירת כמוגזמת אל מול החוסר הקיים במקומות רבים. אנחנו נהנים לאכול, לגעת, לטעום, להריח, לבשל ולהתענג. מהצד השני, עומדים מנגד עינינו מודעות לבריאות, צרכנות, עוני, שחיתות, מחזור, טבעונות ועוד.

 (צילום: noa maccabi) (צילום: noa maccabi)
(צילום: noa maccabi)

אין ספק שהאוכל עשה דרך ארוכה מהמקום הפונקציונאלי שלו ועכשיו אנחנו חיים בעידן בו השפים הם הכוכבים, והנגישות למוצרים אטרקטיביים ולהתנסויות במטבח היא תרבות שלמה ומצליחה. דלית מרחב, יוזמת ואוצרת תערוכת Food Processor העוסקת במזון, הגיעה לאולפן ynet כדי לדבר על אוכל כתרבות. צפו.

  

 (צילום: rotem liberzon) (צילום: rotem liberzon)
(צילום: rotem liberzon)
 
 

Food Processor  3 - תערוכת צילומים בנושא "המזון כאמצעי להעברת מסר" תוצג בגלריית 'שרונה ART' במתחם שרונה

דוד אלעזר 12 בניין 105, תל-אביב, מה-9 באפריל ועד ה-2 במאי

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: danny lerner
האוכל כתרבות: תערוכת Food Processor
צילום: danny lerner
מומלצים