חילופי שפים ב"הרברט סמואל"
השף אדיר כהן בדרך לניו יורק: אחרי שנה בתפקיד שף מסעדת "הרברט סמואל" בתל אביב, עוזב אדיר כהן את המסעדה ועובר לניו יורק, שם יכהן כשף במיזם אוכל ים תיכוני שצפוי להיפתח בקרוב. את כהן יחליף השף קובי אוחיון ממסעדת "הרברט סמואל" הכשרה בהרצליה
רק פחות משנה לאחר שכיהן כשף של אחת המסעדות היוקרתיות בתל אביב, עוזב השף הצעיר אדיר כהן את מסעדת "הרברט סמואל" בתל אביב. כהן מונה לשף המסעדה לאחר שכיהן בה כסו שף של יונתן רושפלד. עם עזיבתו של רושפלד את קבוצת "עדי'ס לייף סטייל", מונה כהן למחליפו.
כהן, שגדל בשכונת מצוקה, נשר מבית הספר בגיל 15, ומגיל 16 הוא עובד במטבחים. הוא התחיל את דרכו כטבח במסעדת "ליליות" ולאחר שנתיים הגיע על תקן של טבח פס קר למטבח של "הרברט סמואל. משם הוא המשיך למסעדת "יבנה מונטיפיורי", ונחשב לבן טיפוחיו של רושפלד. בשנת 2011 הוא התמנה לשף המסעדה, ועם סגירתה הוא עבר למטבח של "הרברט סמואל".
כהן יעזוב בסוף חודש אפריל, ועומד להקים מסעדת קונספט של אוכל ים תיכוני בניו יורק שאמורה להיפתח בתחילת יוני, ואותו יחליף השף קובי אוחיון, שף מסעדת "הרברט סמואל" הכשרה בהרצליה. מור כהן, סו שף "הרברט סמואל" תל אביב בשלוש השנים האחרונות, יחליף את אוחיון בתפקיד השף במסעדה הכשרה. אוחיון, עבד "בהרברט סמואל" תל אביב, ועבר למסעדה בהרצליה עם פתיחה.
צפו בשף אדיר כהן מארח את מידן סיבוני בהרברט סמואל:
מקבוצת Adi's lifestyle נמסר: "הקבוצה ועדי שטראוס בראשה מברכים וגאים באדיר כהן שגדל במטבחי הקבוצה והתפתח להיות אחד השפים הצעירים הבולטים בארץ. אנו גאים להיות חממה לטבחים שיכולים לעבוד, ללמוד ולהתפתח עד לדרגת שף מסעדה".