שתף קטע נבחר
 

חילופי שפים ב"הרברט סמואל"

השף אדיר כהן בדרך לניו יורק: אחרי שנה בתפקיד שף מסעדת "הרברט סמואל" בתל אביב, עוזב אדיר כהן את המסעדה ועובר לניו יורק, שם יכהן כשף במיזם אוכל ים תיכוני שצפוי להיפתח בקרוב. את כהן יחליף השף קובי אוחיון ממסעדת "הרברט סמואל" הכשרה בהרצליה

רק פחות משנה לאחר שכיהן כשף של אחת המסעדות היוקרתיות בתל אביב, עוזב השף הצעיר אדיר כהן את מסעדת "הרברט סמואל" בתל אביב. כהן מונה לשף המסעדה לאחר שכיהן בה כסו שף של יונתן רושפלד. עם עזיבתו של רושפלד את קבוצת "עדי'ס לייף סטייל", מונה כהן למחליפו.

שף אדיר כהן (צילום: דן פרץ) (צילום: דן פרץ)
שף אדיר כהן(צילום: דן פרץ)

בן טיפוחיו של רושפלד: אדיר כהן (משמאל) ויונתן רושפלד (צילום: הדס פרץ) (צילום: הדס פרץ)
בן טיפוחיו של רושפלד: אדיר כהן (משמאל) ויונתן רושפלד(צילום: הדס פרץ)

כהן, שגדל בשכונת מצוקה, נשר מבית הספר בגיל 15, ומגיל 16 הוא עובד במטבחים. הוא התחיל את דרכו כטבח במסעדת "ליליות" ולאחר שנתיים הגיע על תקן של טבח פס קר למטבח של "הרברט סמואל. משם הוא המשיך למסעדת "יבנה מונטיפיורי", ונחשב לבן טיפוחיו של רושפלד. בשנת 2011 הוא התמנה לשף המסעדה, ועם סגירתה הוא עבר למטבח של "הרברט סמואל".

 

כהן יעזוב בסוף חודש אפריל, ועומד להקים מסעדת קונספט של אוכל ים תיכוני בניו יורק שאמורה להיפתח בתחילת יוני, ואותו יחליף השף קובי אוחיון, שף מסעדת "הרברט סמואל" הכשרה בהרצליה. מור כהן, סו שף "הרברט סמואל" תל אביב בשלוש השנים האחרונות, יחליף את אוחיון בתפקיד השף במסעדה הכשרה. אוחיון, עבד "בהרברט סמואל" תל אביב, ועבר למסעדה בהרצליה עם פתיחה.

 

צפו בשף אדיר כהן מארח את מידן סיבוני בהרברט סמואל:  

צילום: ירון שרון, עריכה: נטלי זברו

צילום: ירון שרון, עריכה: נטלי זברו

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

תל אביב מחכה לו: שף קובי אוחיון (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
תל אביב מחכה לו: שף קובי אוחיון(צילום: אפיק גבאי)

שף מור כהן בדרך ל"הרברט סמואל" הרצליה (צילום: מיכל רביבו) (צילום: מיכל רביבו)
שף מור כהן בדרך ל"הרברט סמואל" הרצליה(צילום: מיכל רביבו)
 

מקבוצת Adi's lifestyle נמסר: "הקבוצה ועדי שטראוס בראשה מברכים וגאים באדיר כהן שגדל במטבחי הקבוצה והתפתח להיות אחד השפים הצעירים הבולטים בארץ. אנו גאים להיות חממה לטבחים שיכולים לעבוד, ללמוד ולהתפתח עד לדרגת שף מסעדה".

 

 


פורסם לראשונה 07/04/2016 10:04

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
מי יהיה השף של "הרברט סמואל"?
צילום: ירון ברנר
מומלצים