שתף קטע נבחר

 

כך תכינו סושי עם הילדים בבית

חופשת פסח החלה ואיתה גם המרדף הבלתי פוסק למציאת תעסוקה לילדים: לשף לאון לאוגנקי יש הצעה לפעילות יצירתית שגם תוליד בסוף ארוחת צהריים - כך תגלגלו סושי עם הילדים בבית

צילום: אסף מגל

צילום: אסף מגל

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

סושי

המרכיבים (ל-4 סועדים):

1 ק"ג אורז לסושי עגול

30 גרם סוכר

5 גרם מלח

160 מ"ל חומץ אורז

 

200 גר' סלמון, חתוך לרצועות

200 גר' אבוקדו

150 גר' גזר חתוך לג'וליאנים

10 דפי אצות נורי

 (צילום: שי בן אפרים) (צילום: שי בן אפרים)
(צילום: שי בן אפרים)
אופן ההכנה:

  1. הכנת האורז: מכניסים לסיר אורז עם מים ביחס של 1 ל-1 – ל-1 ק"ג של אורז, מוסיפים 1 ליטר מים.
  2. מביאים עד לרתיחה תוך כדי ערבוב , מנמיכים את האש ללהבה הכי קטנה, מכסים היטב את הסיר ומבשלים כ-20 דקות על האש הכי נמוכה.
  3. מחממים את החומץ בסיר קטן מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים טוב בלי להרתיח. מצננים את התחמיץ.
  4. מוציאים את אורז לתוך קערה כשהוא רותח, מוזגים את התחמיץ פנימה ומקררים.
  5. מכינים את הסושי: מניחים דף אצה, עליו מניחים אורז, סלמון, אבוקדו וגזר (לפי הווידאו) ומגללים. פורסים בעזרת סכין חדה.

 

 (צילום: שי בן אפרים) (צילום: שי בן אפרים)
(צילום: שי בן אפרים)
 

המתכונים באדיבות השף לאון לאוגנקי, שף רשת ג'פאניקה

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שי בן אפרים
סושי רול מאקי
צילום: שי בן אפרים
מומלצים