שתף קטע נבחר
 

לא נמאס מכרפס

עפים על צלחת פסח? צפו כיצד תוכלו להכין בקלות בית קוקטיילים ברוח החג: קוקטייל חרוסת וביצה, קוקטייל מרור וחזרת וקוקטייל כרפס וזרוע. פסח כמו שלא הכרתם

 

צילום: ניצן דרור, עריכה: מור אסבן

צילום: ניצן דרור, עריכה: מור אסבן

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

קוקטייל חרוסת וביצה

המצרכים:

25 מ"ל סילאן

1 חלמון ביצה

25 מ"ל אנגלז קפה לבן

חופן קרח

אנגלז -

45 מ"ל אורזיאט (סירופ שקדים אפשר גם רוזטה)

45 מ"ל קוניאק

גרידת אגוז מוסקט

 (צילום: אסף קליגר) (צילום: אסף קליגר)
(צילום: אסף קליגר)

אופן ההכנה:

  1. לאנגלז - מערבבים הכל בכוס.
  2. לקוקטייל -  מכניסים הכל לשייקר ומנערים פעמיים - פעם ללא קרח ופעם עם קרח.
  3. לאחר מכן מסננים סינון כפול.
  4. מוזגים לכוס, מגררים מעט אגוז מוסקט, ומגישים.

 

קוקטייל מרור וחזרת

המצרכים: 

צרור רוקולה (הכלאה בין רוקט וארוגולה)

צרור רוקט

1/4 סלק מבושל עם מעט ג'ינג'ר

מעט משחת ווסאבי

ס"מ שורש ג'ינג'ר מבושל

30 מ"ל ליים

15 מ"ל אגבה

45 מ"ל טקילה

15 מ"ל גראנד מרנייה

להגשה על שפה טבולה במלח אטלנטי

 (צילום: אסף קליגר) (צילום: אסף קליגר)
(צילום: אסף קליגר)

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את המרכיבים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.
  2. מנערים את המרכיבים ומסננים סינון כפול לכוס קוקטיילץ

 

קוקטייל כרפס וזרוע

המצרכים:

25 מ"ל סירופ סלרי

30 מ"ל ליים

דש של ביטר סלרי (תמצית לתיבול אלכוהול)

60 מ"ל בקארדי לבן

1 פרוסה ברזאולה (כתף בקר מיובשת)

 (צילום: אסף קליגר) (צילום: אסף קליגר)
(צילום: אסף קליגר)

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את כל המרכיבים לשייקר (למעט הברזאולה).
  2. מנערים ומסננים סינון כפול.
  3. מוזגים לכוס ומקשטים בברזאולה.

 

המתכונים באדיבות הבר "דאבל סטנדרט"

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אסף קליגר
קוקטיילים לפסח: לא נמאס מכרפס
צילום: אסף קליגר
מומלצים