שתף קטע נבחר
 

סוד הקבב של בינו

הוא חושב שטחינה ליד הקבב זה מצוין, אבל יש משהו אחר שמזכיר לו את טעמי הילדות. בינו עושה כבוד ונותן לכם את המתכון שלו לקבב הכי טעים בעולם

בשיתוף טיבון ויל

 

"כולם אוהבים טחינה ליד הקבב", אומר בינו, "והם צודקים. אבל טעם הילדות שלי", הוא מגלה, "עוד שלפני בכלל ידעו מה זה קבב בפיתה, זה קבב עם ממרח פלפל צ'ומה וסלט משוויה על האש. שמים את הממרחים בפיתה, מוסיפים את הקבב וזה הכי טעים בעולם".

 

צילום: ירון ברנר

צילום: ירון ברנר

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

 

קבב-בינו

המרכיבים:

1 ק"ג בשר טרי מסוג צוואר

400 גר' פלדה (העור של הכבש שיש בו חתיכות בשר)

300 גר' בצל קצוץ

צרור פטרוזיליה קצוצה

מלח, פלפל

קצת פפריקה

קורט הל טחון



 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

אופן ההכנה: 

  1. מערבבים את כל המרכיבים היטב עד שנוצרת מסה אחידה.
  2. קורצים חתיכות ויוצרים קציצות בכף היד כך שנוצרים סימני אצבעות שהופכים את הקבב לאוורירי יותר.
  3. צולים לפי מידת עשייה שאוהבים – על אש טובה מספיקות בדרך 4-5 דקות.

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
   

איזו מנת קבב אתם הכי אוהבים? בואו לבחור את הקבב של המדינה

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
צילום: ירון ברנר
צילום: ירון ברנר
צילום: ירון ברנר
צילום: ירון ברנר
צילום: ירון ברנר
מומלצים