בוקר טוב קיסריה: מסעדה חדשה ליוצאי "מסה"
בחלל ששימש את מסעדת "סזרינה" של השף מאיר אדוני בקיסריה, תיפתח בחודש יוני מסעדה חדשה בשם "מריפוסה", שעליה יהיו מופקדים שלושה טבחים יוצאי מסעדת "מסה" של אביב משה
חודשים ספורים אחרי סגירתה במפתיע של מסעדת "סזרינה" בקיסריה של השף מאיר אדוני, תיפתח בקרוב מסעדה חדשה באותו החלל בדיוק, שתהיה שייכת לשלושה טבחים יוצאי מסעדת "מסה" בתל אביב - חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי.
"מריפוסה" תמוקם במגרשי הגולף של קיסריה, והיא עומדת להיות מסעדת שף גורמה. השלושה הכירו במטבח של "מסה" כשעוד הייתה בתחילת דרכה. השף חביב משה, בן 31, ניהל את המטבח של "מסה" כ-7 שנים, ובשנתיים האחרונות כיהן כשף של מסעדת "על המים" בהרצליה, מסעדה המבוססת על דגים ופירות ים.
מאיר אלאלוף, בן 38, ניהל את המטבח של מסה כ-10 שנים עד פתיחתה של מסעדת "קוואטרו", גם היא מבית היוצר של השף אביב משה, בה כיהן כשף
חודשים ספורים מאז הפתיחה.
יומי (יום טוב) לוי, בן 36, ניהל את מטבח מסעדת מסה כ-8 שנים. לוי הוא בוגר הקורדון בלו, ועבד באנגליה מספר שנים כסו-שף במסעדת "מיראבל" אצל השף מרקו פייר וויט ובמסעדת "גורדון רמזי".
המסעדה החדשה צפויה להיפתח בחודש יוני הקרוב.
מסעדה חדשה בקיסריה לשלושה יוצאי "מסה"
צילום: אלמוג גבאי
מומלצים