שתף קטע נבחר
 

משאל הקבב הגדול

בפיתה או ליד הסלטים, מבשר בקר או מדגים? יצאנו לשאול את הישראלים איך הם מעדיפים את הקבב שלהם. היה טעים

בשיתוף טיבון ויל

 

הוא חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי, אוהבים לאכול אותו בפיתה עם סלטים, או בצלחת עם תוספת - יש שכאלה שמאמינים שהוא צריך להיות צלוי ועסיסי, אחרים מעדיפים אותו מטוגן. בקיצור, אין סוף לדרכים שבהן אנחנו אוהבים את הקבב שלנו.

 

לרגל המסע הגדול בחיפוש אחר מנת הקבב הישראלית הכי טעימה בארץ, יצאנו לשאול את הישראלים איך הם אוהבים את הקבב שלהם. צפו-

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

עכשיו תורכם לבחור, מתוך 25 הקבביות הנבחרות, את הקבביות הכי מוצלחות בעיניכם

 


פורסם לראשונה 05/05/2016 17:42

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
טיבון ויל קבב בשר בינו
צילום: ירון ברנר
מומלצים