שתף קטע נבחר
 

קינוח טעים ודל קלוריות: גלידת בננה-שוקולד

אוהבים גלידה אבל חוששים מהקלוריות? אין בעיה. שי-לי ליפא מכינה מתכון סופר-דופר: גם קליל, גם מתוק וגם דל קלוריות

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

גלידת בננה-שוקולד

המרכיבים (ל-4 מנות):

4 בננות בינוניות בשלות

2 כפות אבקת קקאו

1 כף סירופ מייפל אמיתי או סילאן (לא חובה)

 

 (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
(צילום: נועם פריסמן)

אופן ההכנה:

  1. מקלפים בננות וחותכים למקטעים עבים.
  2. מניחים בקופסה או בשקית עם רוכסן ומעבירים למקפיא ללילה.
  3. מרסקים במעבד מזון את הבננות הקפואות 3-2 דקות למרקם חלק.
  4. מוסיפים אבקת קקאו וסירופ מייפל או סילאן ומעבדים עד לקבלת גלידה חלקה. שומרים בכלי אטום במקפיא עד חודש.
  5. אם הגלידה קפאה ואיבדה את המרקם האוורירי שלה – מוציאים מהמקפיא, ממתינים כ-5 דקות, שוברים לחתיכות גדולות ומרסקים שוב במעבד מזון למרקם חלק.

 

העונה החדשה של "סופר שי-לי" משודרת בערוץ 10 בימי שישי ב-18:50

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נועם פריסמן
גלידת בננה-שוקולד דלת קלוריות
צילום: נועם פריסמן
צילום: נועם פריסמן
שי-לי ליפא
צילום: נועם פריסמן
מומלצים