קינוח ללא אפייה: שי לי ליפא מכינה אלפחורס בננה
בלי לערבב מרכיבים, בלי ללוש ולהזיע ובלי לאפות בכלל - שי-לי ליפא עם מתכון סופר-דופר של אלפחורס בננה שמכינים בשניות וכולם יאהבו
אלפחורס בננה
המרכיבים (ל-20 אלפחורס):
4 בננות בשלות
ריבת חלב
לציפוי:
100 גר' שוקולד מומס
1/3 כוס קוקוס טחון
אופן ההכנה:
- מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- חותכים כל בננה לפרוסות עגולות בעובי 1 ס"מ. מניחים כ-1/4 כפית ריבת חלב על חצי מהפרוסות וסוגרים עם שאר הפרוסות למעין כריך בננה (אלפחורס).
- טובלים כל אלפחורס בשוקולד המומס לכיסוי חלקי, ומיד אחרי טובלים בקוקוס הטחון את החלק המצופה בשוקולד, ומניחים בתבנית. שומרים מכוסה במקרר.
העונה החדשה של "סופר שי-לי" משודרת בערוץ 10 בימי שישי ב-18:50
פורסם לראשונה 19/05/2016 09:40
אלפחורס בננה
צילום: נועם פריסמן
שי-לי ליפא
צילום: נועם פריסמן
מומלצים