שתף קטע נבחר
 

קינוח ללא אפייה: שי לי ליפא מכינה אלפחורס בננה

בלי לערבב מרכיבים, בלי ללוש ולהזיע ובלי לאפות בכלל - שי-לי ליפא עם מתכון סופר-דופר של אלפחורס בננה שמכינים בשניות וכולם יאהבו

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

  

אלפחורס בננה

המרכיבים (ל-20 אלפחורס):

4 בננות בשלות

ריבת חלב

 

לציפוי:

100 גר' שוקולד מומס

1/3 כוס קוקוס טחון

אלפחורס בננה (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
אלפחורס בננה(צילום: נועם פריסמן)
 

אופן ההכנה:

  1. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים כל בננה לפרוסות עגולות בעובי 1 ס"מ. מניחים כ-1/4 כפית ריבת חלב על חצי מהפרוסות וסוגרים עם שאר הפרוסות למעין כריך בננה (אלפחורס).
  3. טובלים כל אלפחורס בשוקולד המומס לכיסוי חלקי, ומיד אחרי טובלים בקוקוס הטחון את החלק המצופה בשוקולד, ומניחים בתבנית. שומרים מכוסה במקרר.

 

העונה החדשה של "סופר שי-לי" משודרת בערוץ 10 בימי שישי ב-18:50 


פורסם לראשונה 19/05/2016 09:40

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נועם פריסמן
אלפחורס בננה
צילום: נועם פריסמן
צילום: נועם פריסמן
שי-לי ליפא
צילום: נועם פריסמן
מומלצים