יטבתה משיקה שוקו ללא תוספת סוכר
יטבתה משיקה מוצר חדש - "השוקו שלי", ללא תוספת סוכר וללא תחליפי סוכר. מקור המתיקות - מהלקטוז שבחלב
יטבתה משיקה מוצר חדש, "השוקו שלי" ללא תוספת סוכר וללא תחליפי סוכר, במתיקות טבעית הנובעת מפירוק הלקטוז שבחלב. הרעיון שעומד מאחורי המוצר הוא שהצרכן יכול להמתיק אותו עפ"י טעמו והבחירה האישית שלו.
מנכ"ל יטבתה רם סרוגו אמר: "הלקוחות הציבו בפני כל יצרניות מזון אתגר בריאותי חשוב, ואנו ביטבתה לקחנו לתשומת לבנו את האתגר החשוב ולאחר תהליך ארוך של למידה והתנסות, אנו גאים היום להשיק מוצר טעים, ברמה הגבוהה ביותר ולראשונה גם ללא סוכר או תחליפי סוכר".
מומלצים