שתף קטע נבחר

 

שי-לי ליפא עושה פרצוף

אמרו לנו שאסור לשחק עם אוכל, אבל זה כל כך כיף. שי-לי ליפא חוזרת לילדות ועושה מחווה סופר-דופר לפרצוף ביצה, המתכון הכי חמוד של רות סירקיס

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

פרצוף ביצה

המרכיבים (ל-8 פרצופים):

4 ביצים קשות (הכי טוב להכניס ביצים לתוך מים רותחים ולבשל בול 10 דקות, לקבלת חלמון יפה וצהוב)

1 כף מיונז

1/4 כפית חרדל דיז'ון חלק

מעט מלח ופלפל שחור גרוס

 

לקישוט:

6-5 זיתים שחורים קטנים מגולענים

1 פלפל אדום קטן

גבעולי שמיר

 (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
(צילום: נועם פריסמן)
 

אופן ההכנה: 

  1. חוצים את הביצים הקשות לאורכן ומוציאים את החלמונים לקערה.
  2. מועכים את החלמונים עם מזלג.
  3. מוסיפים מיונז וחרדל, מתבלים במעט מלח ופלפל ומערבבים לתערובת חלקה.
  4. בעזרת כפית או שקית זילוף עם צנתר חלק ממלאים את חצאי הביצים במלית.
  5. חותכים את הזיתים לעיגולים דקים ואת הפלפל למשולשים קטנים. גוזרים את השמיר לענפים קטנים.
  6. יוצרים פרצוף בכל ביצה.

 

העונה החדשה של "סופר שי-לי" משודרת בערוץ 10 בימי שישי ב-18:50

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נועם פריסמן
פרצוף ביצה
צילום: נועם פריסמן
צילום: נועם פריסמן
שי-לי ליפא
צילום: נועם פריסמן
מומלצים