שי-לי ליפא עושה פרצוף
אמרו לנו שאסור לשחק עם אוכל, אבל זה כל כך כיף. שי-לי ליפא חוזרת לילדות ועושה מחווה סופר-דופר לפרצוף ביצה, המתכון הכי חמוד של רות סירקיס
פרצוף ביצה
המרכיבים (ל-8 פרצופים):
4 ביצים קשות (הכי טוב להכניס ביצים לתוך מים רותחים ולבשל בול 10 דקות, לקבלת חלמון יפה וצהוב)
1 כף מיונז
1/4 כפית חרדל דיז'ון חלק
מעט מלח ופלפל שחור גרוס
לקישוט:
6-5 זיתים שחורים קטנים מגולענים
1 פלפל אדום קטן
גבעולי שמיר
אופן ההכנה:
- חוצים את הביצים הקשות לאורכן ומוציאים את החלמונים לקערה.
- מועכים את החלמונים עם מזלג.
- מוסיפים מיונז וחרדל, מתבלים במעט מלח ופלפל ומערבבים לתערובת חלקה.
- בעזרת כפית או שקית זילוף עם צנתר חלק ממלאים את חצאי הביצים במלית.
- חותכים את הזיתים לעיגולים דקים ואת הפלפל למשולשים קטנים. גוזרים את השמיר לענפים קטנים.
- יוצרים פרצוף בכל ביצה.
העונה החדשה של "סופר שי-לי" משודרת בערוץ 10 בימי שישי ב-18:50
פרצוף ביצה
צילום: נועם פריסמן
שי-לי ליפא
צילום: נועם פריסמן
מומלצים