שתף קטע נבחר
 

מנת השף: מסאח'ן ג'יבנה של סלאח כורדי

פרויקט "טעימה מהגליל" מארח מנות מיוחדות של המתמודדים ב"משחקי השף" ומזמין אתכם לצפות כיצד להכין מסאח'ן ג'יבנה של סלאח כורדי

בשיתוף עם משק צוריאל

 

מסחאן ג'בנה של סלאח כורדי

מסחאן ג'בנה של סלאח כורדי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

מנת השף: מסאח'ן ג'יבנה של סלאח כורדי

 

מרכיבים:

1 פיתה שראק (דרוזית / לבנונית) קוטר 22 ס"מ

5 גרם עלי זעתר טרי (ניתן להשתמש גם באורגנו)

1 בצל סגול , קלוף וחתוך אמנסה

30 גרם צנובר קלוי

5 גרם סומק

80 גרם גבינה בולגרית גלילית 24%

15 גרם פרמז'ן מגורר

4 כפות שמן זית

מלח אטלנטי

פלפל שחור גרוס

4 טבעות גבינת מה עז 20%

 

 (צילום: דניאל אוחנה) (צילום: דניאל אוחנה)
(צילום: דניאל אוחנה)

 

להגשה:

5 יח' משמש מיובש חתוך לקוביות של 1 ס"מ

חופן עלי מיקרו צנונית

 

אופן הכנת המנה:

מטגנים במחבת חמה עם מעט שמן זית את הבצל עד להזהבה.

מתבלים במלח, פלפל וסומק ומעבירים לקערה.

מברישים את הפיתה בשמן זית ומפוררים (קרמבל) את הגבינה הבולגרית על שטח פנים מלא.

מפזרים על הגבינה, בצורה אחידה את הבצל המטוגן ואת טבעות ה-מה עז.

מוסיפים את גבינת הפרמז'ן ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס למשך כ-7 דקות.

לאחר האפיה, מפזרים את המשמשים, צנוברים ואת עלי המיקרו ומגישים.

 

 (צילום:  אנטולי מיכאלי) (צילום:  אנטולי מיכאלי)
(צילום: אנטולי מיכאלי)

 

בתאבון! סלאח כורדי

 

לרכישת כרטיסים לארוחת טעימות גלילית בת"א

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: דניאל אוחנה
צילום: דניאל אוחנה
צילום:  אנטולי מיכאלי
צילום: אנטולי מיכאלי
מומלצים