גברת עם סלים: טנא פבלובה
רוצים להגיש לאורחים שלכם מנה מיוחדת ברוח החג? כך תכינו טנא מרנג ממולא בקרם ובפירות. צפו
טנא פבלובה לשבועות
המרכיבים:
לפבלובה:
1/4 1 כוסות (250 גר') סוכר
3 (125 גר') חלבונים (ביצים גודל L)
לקצפת:
250 מ"ל שמנת מתוקה
כף סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג
לקישוט:
שוקולד לבן
אוכמניות
אופן ההכנה:
- שמים את החלבונים בקערה, מוסיפים את הסוכר ואת הקערה מניחים כבן-מארי (קערה על סיר עם מים על להבה). מערבבים במשך כ-10 דקות עד להמסת הסוכר.
- מעבירים את החלבונים והסוכר המומס לקערת המיקסר ומקציפים עד לקבלת מרנג יציב.
- מכניסים את המרנג לשקית זילוף ומזלפים על גבי נייר אפיה צורה של סלסלה, בסיס וידית.
- אופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 100 מעלות למשך כשעתיים.
- לאחר שהפבלובה התקררה, מדבירים את חלקי הסלסלה בעזרת שוקולד לבן מומס.
- ממלאים את הסלסלה בפירות חתוכים ומוסיפים קצפת.
- מערבבים במיקסר את השמנת, מוסיפים סוכר ואינסטנט וממשיכים לערבב עד לקבלת קרם יציב.
- מזלפים מעל הפירות ולסיום נטחן אוכמניות ונפזר מעל.
*המתכון באדיבות איה תמם "סטודיו עוגאיה"
*המכשירים החשמליים בכתבה באדיבות "יורוקום פנסוניק"



טנא מרנג מלא בפירות
מומלצים