שתף קטע נבחר
 

גברת עם סלים: טנא פבלובה

רוצים להגיש לאורחים שלכם מנה מיוחדת ברוח החג? כך תכינו טנא מרנג ממולא בקרם ובפירות. צפו

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

טנא פבלובה לשבועות

המרכיבים:

 

לפבלובה:

1/4 1 כוסות (250 גר') סוכר

3 (125 גר') חלבונים (ביצים גודל L)

 

לקצפת:

250 מ"ל שמנת מתוקה

כף סוכר

2 כפות אינסטנט פודינג

 

לקישוט:

שוקולד לבן

אוכמניות

 

אופן ההכנה:

  1. שמים את החלבונים בקערה, מוסיפים את הסוכר ואת הקערה מניחים כבן-מארי (קערה על סיר עם מים על להבה). מערבבים במשך כ-10 דקות עד להמסת הסוכר.
  2. מעבירים את החלבונים והסוכר המומס לקערת המיקסר ומקציפים עד לקבלת מרנג יציב.
  3. מכניסים את המרנג לשקית זילוף ומזלפים על גבי נייר אפיה צורה של סלסלה, בסיס וידית.

     


  4. אופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 100 מעלות למשך כשעתיים.
  5. לאחר שהפבלובה התקררה, מדבירים את חלקי הסלסלה בעזרת שוקולד לבן מומס.
  6. ממלאים את הסלסלה בפירות חתוכים ומוסיפים קצפת.
  7. מערבבים במיקסר את השמנת, מוסיפים סוכר ואינסטנט וממשיכים לערבב עד לקבלת קרם יציב.
  8. מזלפים מעל הפירות ולסיום נטחן אוכמניות ונפזר מעל.

 

 

*המתכון באדיבות איה תמם "סטודיו עוגאיה"

*המכשירים החשמליים בכתבה באדיבות "יורוקום פנסוניק"

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים