שתף קטע נבחר

 

שי-לי מפצחת את הקוביה הבולגרית

אבטיח וגבינה בולגרית הם שילוב מנצח ביום קיץ לוהט, שי-לי ליפא מציעה לכם שדרוג סופר-דופר בצורת קוביה בולגרית באדום ולבן

בימוי: נעה רוזנפלד    (בימוי: נעה רוזנפלד)

בימוי: נעה רוזנפלד    (בימוי: נעה רוזנפלד)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

קוביה בולגרית

המרכיבים (לקוביה גדולה):

12 קוביות אבטיח בגודל 3 ס"מ

9 כוס קוביות קיווי בגודל 3 ס"מ

6 כוס קוביות גבינת בולגרית 16% בגודל 3 ס"מ

 

לקישוט:

עלי נענע

 (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
(צילום: נועם פריסמן)
 

אופן ההכנה:

  1. מסדרים קומה ראשונה לקוביה: מניחים קוביית אבטיח במרכז צלחת ריבוע שטוחה.
  2. מניחים משני צידי הקוביה שתי קוביות גבינה ושתי קוביות קיווי לקבלת צורה של פלוס (סה"כ 5 קוביות: אחת של אבטיח במרכז ועוד שתיים של קיווי ושתיים של גבינה, לכל כיוון).
  3. משלימים עם עוד קוביות אבטיח לצורת ריבוע של 3X3.
  4. מסדרים קומה שנייה לקוביה: על כל קוביות אבטיח מניחים קובית קיווי. על כל קוביות קיווי מניחים קוביית גבינה, ועל כל קוביית גבינה מניחים קובית אבטיח.
  5. מסדרים קומה שלישית לקוביה ומגישים: על כל קוביית אבטיח מניחים קוביית גבינה. על כל קוביית גבינה מניחים קוביית קיווי, ועל כל קוביית קיווי מניחים קוביית אבטיח.
  6. מפזרים מעל עלי נענע ומגישים מייד.

 

העונה החדשה של "סופר שי-לי" משודרת בערוץ 10 בימי שישי ב-18:50

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נועם פריסמן
קוביה בולגרית
צילום: נועם פריסמן
צילום: נועם פריסמן
שי-לי ליפא
צילום: נועם פריסמן
מומלצים