שי-לי מפצחת את הקוביה הבולגרית
אבטיח וגבינה בולגרית הם שילוב מנצח ביום קיץ לוהט, שי-לי ליפא מציעה לכם שדרוג סופר-דופר בצורת קוביה בולגרית באדום ולבן
בימוי: נעה רוזנפלד (בימוי: נעה רוזנפלד)
קוביה בולגרית
המרכיבים (לקוביה גדולה):
12 קוביות אבטיח בגודל 3 ס"מ
9 כוס קוביות קיווי בגודל 3 ס"מ
6 כוס קוביות גבינת בולגרית 16% בגודל 3 ס"מ
לקישוט:
עלי נענע
אופן ההכנה:
- מסדרים קומה ראשונה לקוביה: מניחים קוביית אבטיח במרכז צלחת ריבוע שטוחה.
- מניחים משני צידי הקוביה שתי קוביות גבינה ושתי קוביות קיווי לקבלת צורה של פלוס (סה"כ 5 קוביות: אחת של אבטיח במרכז ועוד שתיים של קיווי ושתיים של גבינה, לכל כיוון).
- משלימים עם עוד קוביות אבטיח לצורת ריבוע של 3X3.
- מסדרים קומה שנייה לקוביה: על כל קוביות אבטיח מניחים קובית קיווי. על כל קוביות קיווי מניחים קוביית גבינה, ועל כל קוביית גבינה מניחים קובית אבטיח.
- מסדרים קומה שלישית לקוביה ומגישים: על כל קוביית אבטיח מניחים קוביית גבינה. על כל קוביית גבינה מניחים קוביית קיווי, ועל כל קוביית קיווי מניחים קוביית אבטיח.
- מפזרים מעל עלי נענע ומגישים מייד.
העונה החדשה של "סופר שי-לי" משודרת בערוץ 10 בימי שישי ב-18:50
קוביה בולגרית
צילום: נועם פריסמן
שי-לי ליפא
צילום: נועם פריסמן
מומלצים