מאיר אדוני פותח מסעדה בניו יורק
הישראלים כובשים את הקולינריה בניו יורק: אחרי ההצלחה הגדולה לה זכו לאחרונה "Breads Bakery" של אורי שפט ומסעדת "תימנע" של ניר מסיקה, גם השף מאיר אדוני מצטרף לחגיגה, ויפתח בעוד כחודשיים מסעדה ים תיכונית מודרנית במנהטן
פרטים ראשונים על המסעדה החדשה של השף מאיר אדוני בניו יורק: אחרי ארבע מסעדות בתל אביב וקריירה טלוויזיונית כשופט ב"משחקי השף", מאיר אדוני עובר לשלב הבא ופותח מסעדה חדשה בניו יורק. המסעדה תמוקם במנהטן, ברחוב 20 ליד היוניון סקוור, ותיפתח בספטמבר הקרוב.
המסעדה תהיה בסגנון ים תיכוני מודרני, ועדיין אין לה שם רשמי. שותפו של אדוני במיזם הוא גדי פלג, איש עסקים ישראלי שגדל בניו יורק ומכיר היטב את הסביבה, והוא גם אחד מבעלי "Breads Bakery" של השף קונדיטור אורי שפט. יחד איתם יהיה שותף במקום גם היזם של הפרויקט, דניאל שיין.
אדוני מחזיק כיום בארבע מסעדות בתל אביב: "כתית", "המזללה", "בלו סקיי" ו"לומינה". לפני כחצי שנה אדוני סגר במפתיע את מסעדת "סזרינה" בקיסריה, אחרי שלושה חודשי פעילות בלבד.
תגובתו של אדוני, השוהה בימים אלה בניו יורק, לא התקבלה.
נפתח לכם התיאבון? צפו בשף מאיר אדוני מכין מרק חרירה:
צילום: ירון ברנר
מאיר אדוני פותח מסעדה בניו יורק
צילום: גבריאל בהרליה
מומלצים