שתף קטע נבחר
 

ופל בלגי - כך תכינו אותו בריא יותר

אחד המתכונים האהובים על משפחת חן, המשתתפת בפרויקט "בית בריא", הוא הוופל הבלגי, המעלה חיוך על שפתי כולנו. אז איך הופכים אותו לבריא יותר? היכנסו ותגלו

בשיתוף תנובה

 

פגשנו את משפחת חן בתחילת השבוע. במהלך השיחה עמם ביקשנו לדעת מה המתכון האהוב על המשפחה כדי לבקש משף ניב כהן, שף ערוץ מסעדנות ותנובה שף, להפוך אותו לבריא יותר. בשלב הבא יצרנו טייסטי של המתכון כדי שכולם יוכלו ליהנות ממנו. צפו: 

  

 

הפקה: אינטרוויזיה

הפקה: אינטרוויזיה

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

ופל בלגי

המרכיבים:

1/2 כוס קמח לבן

1/2 1 כוסות קמח כוסמין

2 ביצים

2 כפות סילאן

1/4 1 כוסות חלב

2/3 שקית אבקת אפייה

1/3 כוס שמן קוקוס

1/2 כפית תמצית וניל

 

 (צילום: אינטרוויזיה) (צילום: אינטרוויזיה)
(צילום: אינטרוויזיה)

 

אופן ההכנה: 

  1. מערבבים את כל החומרים.
  2. מכינים את הוופלים במכשיר של ופל בלגי.

 

תוספות: פירות טריים חתוכים, שמנת חמוצה 9%, סירופ מייפל טבעי

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אינטרוויזיה
להכין ופל בלגי בריא
צילום: אינטרוויזיה
מומלצים