שתף קטע נבחר
 

ברבן: האלכוהול שעשה את אמריקה

מה זה בכלל ברבן, איך הוא קשור לאמריקה ומה ההבדל בינו לבין ויסקי? חזירי הבר מצדיעים לברבן, הויסקי של אמריקה, ומרימים כוסית (או שתיים) לכבוד ה-4 ביולי

צילום : ירון שרון, עריכה: מור אסבן

צילום : ירון שרון, עריכה: מור אסבן

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

מתכון לקוקטייל לינצ'בורג לימונייד

המצרכים:

50 מ"ל ג'ק דניאלס

50 מ"ל טריפל סק (עדיף קוואטרו)

50 מ"ל של מיץ לימון וסוכר ביחס של 60:40 לטובת הלימון

1 כוס ספרייט (או 7 אפ)

 (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
(צילום: shutterstock)

טל חוטינר (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
טל חוטינר(צילום: ירון ברנר)

יוסי בוזנח (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
יוסי בוזנח(צילום: ירון ברנר)
 

אופן ההכנה:

  1. ממלאים כוס גבוהה בקרח.
  2. מוזגים את כל המרכיבים, למעט הספרייט, ומערבבים.
  3. מוזגים את הספרייט, ומערבבים שוב.
  4. מקשטים בפלח לימון, ומגישים.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: shutterstock
ברבן אמריקאי: אפשר גם בקוקטייל
צילום: shutterstock
מומלצים