שתף קטע נבחר

 

שי-לי אקספרס: סלט טאבולה כרובית

מנה של בריאות: שי-לי ליפא עם מתכון סופר-דופר מהיר לסלט כרובית צבעוני שלא מצריך יותר מדי עבודה ושכולם ייהנו ממנו

בימוי: נעה רוזנפלד

בימוי: נעה רוזנפלד

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

טאבולה כרובית אקספרס

המרכיבים (ל-6-4 מנות):

1 כרובית קטנה שלמה

3 מלפפונים בינוניים, חתוכים לקוביות בגודל 1/2 ס"מ

2 גבעולי סלרי, חתוכים לקוביות בגודל 1/2 ס"מ

2 בצל ירוק (החלק הלבן והירוק) פרוסים לעיגולים דקים

1/2 כוס חמוציות מיובשות

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק

1/2 כוס כוסברה קצוצה דק

4 כפות שבבי שקדים

2 כפות שומשום

 

לרוטב:

1/4 כוס שמן זית

קליפה מגוררת מ-1/2 לימון

3 כפות מיץ לימון

1 כף חומץ תפוחים

1 כפית גדושה חרדל

1 כפית דבש

מלח ופלפל שחור גרוס

 (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
(צילום: נועם פריסמן)
 

אופן ההכנה:

  1. מביאים לרתיחה סיר גדול עם שפע מי מלח. חולטים את הכרובית 2 דקות בדיוק. מוציאים ומסננים היטב.
  2. טוחנים את הכרובית במעבד מזון 4-3 שניות בפולסים עד שמתקבלים פירורים דמויי בורגול.
  3. מערבבים בקערה גדולה את חומרי הרוטב. מוסיפים את הכרובית ושאר חומרי הסלט ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

 

העונה החדשה של "סופר שי-לי" משודרת בערוץ 10 בימי שישי ב-18:50

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נועם פריסמן
טאבולה כרובית
צילום: נועם פריסמן
צילום: נועם פריסמן
שי-לי ליפא
צילום: נועם פריסמן
מומלצים