שתף קטע נבחר
 

קטנות ומרעננות: סוכריות ג'לי אבטיח

האבטיח הפך כבר מזמן לסמל של קיץ וים, קרטיב ובן זוג מושלם לגבינה בולגרית, אז מה כבר אפשר לחדש בנושא? תתפלאו. שי-לי ליפא עם מתכון סופר-דופר חמוד לסוכריות ג'לי אבטיח

בימוי: נעה רוזנפלד

בימוי: נעה רוזנפלד

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

סוכריות ג'לי אבטיח

המרכיבים (ל-3 תבניות סוכריות):

1 כוס (240 מ"ל) מיץ אבטיח מסונן

3 שקיות (42 גר' סה"כ) אבקת ג'לטין

3 כפות אבקת סוכר

3 כפות מיץ לימון

 (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
(צילום: נועם פריסמן)
 

אופן ההכנה:

  1. יוצקים מיץ אבטיח לקלחת. מפזרים מעל את אבקת הג'לטין באופן שווה.
  2. משהים כ-15 דקות עד שהמיץ סופח את הג'לטין.
  3. מוסיפים אבקת סוכר ומיץ לימון ומערבבים היטב.
  4. מחממים על להבה נמוכה-בינונית תוך כדי בחישה עד שהג'לטין נמס. 
  5. מביאים את התערובת לסף רתיחה (לא מרתיחים) ומסירים מיד הלהבה.
  6. מסננים את התערובת לתוך משפך (כדי שיהיה קל למזוג לתבניות).
  7. יוצקים לתבניות. מעבירים למקרר לשעתיים להתייצבות.
  8. מחלצים את הסוכריות מהתבניות ושומרים בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע.

 

העונה החדשה של "סופר שי-לי" משודרת בערוץ 10 בימי שישי ב-18:50

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נועם פריסמן
סוכריות ג'לי אבטיח
צילום: נועם פריסמן
צילום: נועם פריסמן
שי-לי ליפא
צילום: נועם פריסמן
מומלצים