שתף קטע נבחר

 

הפתעה בלחם: פריטטה אפונה בקן

מה מסתתר בתוך הקן? שי-לי ליפא עם מתכון סופר-דופר מתאים להכנה עם הילדים, בין אם לארוחת בוקר או ערב, או סתם כדי לבלות יחד במטבח

בימוי: נעה רוזנפלד    (בימוי: נעה רוזנפלד)

בימוי: נעה רוזנפלד    (בימוי: נעה רוזנפלד)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

פריטטה אפונה בקן

המרכיבים (ל-6 פריטטות):

2 כפות שמן זית

1 בצל קטן קצוץ דק

3 ביצים גדולות (L)

1/2 כוס אפונה עדינה (מופשרת מהקפאה)

2 כפות עירית קצוצה דק

מלח ופלפל שחור גרוס

 

ללחם:

6 פרוסות גדולות של לחם לבן בעובי 1 ס"מ

שמן זית

 (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
(צילום: נועם פריסמן)
 

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך. מעבירים לקערה ומצננים.
  2. מוסיפים ביצים לקערה וטורפים. מוסיפים אפונה ועירית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  3. בעזרת קורצן עוגיות בצורת לב, יוצרים במרכז כל פרוסת לחם חור בצורת לב.
  4. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. משמנים מעט ומניחים שתי פרוסות ושני לבבות. יוצקים בזהירות לכל חור כ-1/4 כוס מתערובת הביצים.
  5. הופכים בזהירות אחרי 2 דקות (את הפרוסות ואת הלבבות). ומטגנים עוד כדקה-שתיים מהצד השני.

 

העונה החדשה של "סופר שי-לי" משודרת בערוץ 10 בימי שישי ב-18:50

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נועם פריסמן
פריטטה אפונה בקן
צילום: נועם פריסמן
מומלצים