שתף קטע נבחר
 

ננה שרייר מגישה: חדשות טבעוניות ומתכון

"טבעוננה" - החדשות החמות בעולם הטבעונות: בכל תוכנית תציג ננה שרייר דברים שווים בעולם הטבעונות, שכדאי לכם להכיר. והפעם: בר קוקטיילים, מזנון אוכל רחוב, קולקציית גלידות וסורבטים וליין קינוחים חדש. ואיך אפשר בלי מתכון לחינקלי טבעוני? צפו

 

צילום: אורי דוידוביץ'

צילום: אורי דוידוביץ'

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 



והרי החדשות: ידעתם שבתהליך היצור של חלק מסוגי היין יש חלמון ביצה? ושכדי לייצר קמפרי משתמשים בחיפושיות קטנות? בר קיץ חדש וסקסי (כן כן, טבעונות יכולה להיות גם סקסית) בשם "מיקס קפלן" נפתח במתחם שרונה בתל אביב.

 

אייל שני, מאחוריך: מזנון אוכל רחוב טבעוני בשם "ריינבו" נפתח ברחוב אבן גבירול בתל אביב וכולו משדר אהבה לפיתות. כל המנות מוגשות בפיתה, והתפריט מציג פיתות עם קבב, שווארמה ואפילו שניצל. חלק מהמנות אפשר להזמין גם בטורטייה או בצלחת על אורז. 28 ש"ח למנה.

 

איך מתמודדים טבעונים עם האתגר של הקינוחים? עולם הקינוחים הוא אחד האתגרים הגדולים שעומדים בפנינו. מסתבר שברוב המקרים בכלל לא צריך ביצה כדי לאפות עוגה. כמו שאנשים נדבקים אחד לשני אפילו שהם לא מתאימים, גם המצרכים של העוגה נדבקים עם קצת חום גבוה בתנור. קונדיטורית פיס אוף קייק, הרחיבה את הליין הטבעוני שלה, וגלידריית אניטה, החליטה לייצר קולקציה שלמה של גלידות טבעוניות וסורבטים.

 

אז מי נכנס עכשיו למטבח להכין חינקלי פטריות? צפו במתכון.

פתיח התכנית צולם ב"שרונה מרקט"

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
טבעוננה - חדשות הטבעונות עם ננה שרייר
מומלצים