שתף קטע נבחר

 

בין הפרוסות: פרנץ' טוסט מלחם שלם

כולם מכירים את הפרנץ' טוסט המקורי עם הביצה והסוכר, שי-לי ליפא מציעה לכם שדרוג שהופך את המנה לסופר דופר מרשימה

בימוי: נעה רוזנפלד    (בימוי: נעה רוזנפלד)

בימוי: נעה רוזנפלד    (בימוי: נעה רוזנפלד)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

פרנץ' טוסט מלחם שלם

המרכיבים (ל-6 מנות):

1 לחם עגול כפרי, חתוך שתי וערב לקוביות בגודל 2 ס"מ (הלחם חתוך כמעט עד סופו)

3 ביצים גדולות (L)

1/2 כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה

1/2 כוס (120 מ"ל) חלב 3%

2 כפות סוכר

1 כפית תמצית וניל אמיתית

1/4 כפית מלח

 

לציפוי:

25 גר' חמאה, מומסת

2 כפות סוכר

1/2 כפית קינמון טחון

 

להגשה:

סירופ מייפל

פירות

 (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
(צילום: נועם פריסמן)
 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. טורפים ביצים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה, חלב, סוכר, תמצית וניל ומלח ומערבבים היטב.
  3. יוצקים את תערובת הביצים בין קוביות הלחם.
  4. יוצקים מעל את החמאה המומסת ומפזרים סוכר וקינמון.
  5. אופים בתנור החם כ-30 דקות עד שהלחם זהוב.
  6. מגישים עם סירופ מייפל ופירות.

 

העונה החדשה של "סופר שי-לי" משודרת בערוץ 10 בימי שישי ב-18:50


פורסם לראשונה 10/08/2016 09:25

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נועם פריסמן
פרנץ' טוסט מלחם שלם
צילום: נועם פריסמן
מומלצים