בין הפרוסות: פרנץ' טוסט מלחם שלם
כולם מכירים את הפרנץ' טוסט המקורי עם הביצה והסוכר, שי-לי ליפא מציעה לכם שדרוג שהופך את המנה לסופר דופר מרשימה
בימוי: נעה רוזנפלד (בימוי: נעה רוזנפלד)
פרנץ' טוסט מלחם שלם
המרכיבים (ל-6 מנות):
1 לחם עגול כפרי, חתוך שתי וערב לקוביות בגודל 2 ס"מ (הלחם חתוך כמעט עד סופו)
3 ביצים גדולות (L)
1/2 כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה
1/2 כוס (120 מ"ל) חלב 3%
2 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל אמיתית
1/4 כפית מלח
לציפוי:
25 גר' חמאה, מומסת
2 כפות סוכר
1/2 כפית קינמון טחון
להגשה:
סירופ מייפל
פירות
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- טורפים ביצים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה, חלב, סוכר, תמצית וניל ומלח ומערבבים היטב.
- יוצקים את תערובת הביצים בין קוביות הלחם.
- יוצקים מעל את החמאה המומסת ומפזרים סוכר וקינמון.
- אופים בתנור החם כ-30 דקות עד שהלחם זהוב.
- מגישים עם סירופ מייפל ופירות.
העונה החדשה של "סופר שי-לי" משודרת בערוץ 10 בימי שישי ב-18:50
פורסם לראשונה 10/08/2016 09:25
פרנץ' טוסט מלחם שלם
צילום: נועם פריסמן
מומלצים