שתף קטע נבחר
 

מתוקה ומזינה: בטטה בעשבי תיבול

מחפשים תוספת למנה עיקרית או משהו טעים ובריא לנשנש? בטטה בעשבי תיבול שמוכנה תוך כ-20 דקות במיקרוגל היא פתרון מושלם

בשיתוף פנסוניק

הפקה: אינטרוויזיה

הפקה: אינטרוויזיה

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

מחפשים מתכונים בריאים נוספים שאפשר להכין במיקרוגל? היכנסו למתחם "בוחרים טעים ובריא"

 

בטטה בעשבי תיבול ושמן זית

המרכיבים (ל-3 מנות):

2 בטטות גדולות, חתוכות לפרוסות בעובי ס"מ וחצי

תערובת תבלינים: בזיליקום, תימין, אורגנו קצוצים (כף אחת)

כף סילאן או דבש

מלח גס

פלפל שחור גרוס

כף שמן זית


 

אופן ההכנה:

  1. קוצצים דק את עשבי התיבול.
  2. מערבבים ביחד עם שאר המרכיבים (ניתן להוסיף מעט סילאן ושום).
  3. מכניסים למיקרוגל לתכנית תנור שחומם מראש לקומבינציה של 200 מעלות תנור ומיקרוגל ל-20 דקות על תבנית עם נייר אפייה (בדגמים עם תכנית גריל ניתן לבצע תוכנית שלבים - ההספק הגבוה ל-15 דקות ואח"כ גריל בעוצמה של 700 במשך 20 דקות עד שמשחים).

 

המתכון באדיבות שף גיא רוזן מחברת טעם השף

 

הכתבה מוגשת בשיתוף חברת פנסוניק


פורסם לראשונה 15/08/2016 07:48

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
בטטה בעשבי תיבול ושמן זית
מומלצים