מתוקה ומזינה: בטטה בעשבי תיבול
מחפשים תוספת למנה עיקרית או משהו טעים ובריא לנשנש? בטטה בעשבי תיבול שמוכנה תוך כ-20 דקות במיקרוגל היא פתרון מושלם
בשיתוף פנסוניק
הפקה: אינטרוויזיה
מחפשים מתכונים בריאים נוספים שאפשר להכין במיקרוגל? היכנסו למתחם "בוחרים טעים ובריא"
בטטה בעשבי תיבול ושמן זית
המרכיבים (ל-3 מנות):
2 בטטות גדולות, חתוכות לפרוסות בעובי ס"מ וחצי
תערובת תבלינים: בזיליקום, תימין, אורגנו קצוצים (כף אחת)
כף סילאן או דבש
מלח גס
פלפל שחור גרוס
כף שמן זית
- קוצצים דק את עשבי התיבול.
- מערבבים ביחד עם שאר המרכיבים (ניתן להוסיף מעט סילאן ושום).
- מכניסים למיקרוגל לתכנית תנור שחומם מראש לקומבינציה של 200 מעלות תנור ומיקרוגל ל-20 דקות על תבנית עם נייר אפייה (בדגמים עם תכנית גריל ניתן לבצע תוכנית שלבים - ההספק הגבוה ל-15 דקות ואח"כ גריל בעוצמה של 700 במשך 20 דקות עד שמשחים).
המתכון באדיבות שף גיא רוזן מחברת טעם השף
הכתבה מוגשת בשיתוף חברת פנסוניק
פורסם לראשונה 15/08/2016 07:48
בטטה בעשבי תיבול ושמן זית
מומלצים