פריכה וטעימה: פוקאצ'ה עם ירקות וגבינה
אם אפיית לחם נחשבת אצלכם למשהו מסובך, למה שלא תנסו לאפות פוקאצ'ה עם תוספות שאתם אוהבים? צרפו את הילדים להכנה ותנו להם לבחור את מה שהם אוהבים
בשיתוף פנסוניק
הפקה: אינטרוויזיה
מחפשים מתכונים בריאים נוספים שאפשר להכין במיקרוגל? היכנסו למתחם "בוחרים טעים ובריא"
פוקאצ'ה עם ירקות וגבינה
המרכיבים (ל-5 פוקאצ'ות):
ק"ג קמח
3 כפות שמרים
3 כפות סוכר
1 כף מלח
1/2 כוס שמן זית
2 כוסות מים פושרים
אופציות לתוספות מעל: פלפל, עגבנייה, קישוא, בצל, אורגנו, תימין
גבינות: ברי, קממבר, מוצרלה, קשקבל
אופן ההכנה:
- מערבבים יחד את כל המרכיבים היבשים עם המים עד לקבלת בצק אחיד.
- מוסיפים את השמן, לשים עוד כ-5 דקות ומכסים ל-45 דקות.
- מחלקים ל-5 כדורים שווים ומשטחים כל אחד על נייר אפייה לגודל של תבנית הקראנץ'.
- מוסיפים מעל ירקות, גבינה, עשבי תיבול ומזלפים שמן זית מעל.
- משאירים לתפוח כחצי שעה.
- מחממים את המיקרוגל לטמפ' של 220 מעלות ואופים כ-18-20 דקות.
המתכון באדיבות שף גיא רוזן מחברת טעם השף
הכתבה מוגשת בשיתוף חברת פנסוניק
פורסם לראשונה 15/08/2016 07:50
פוקאצ'ה עם ירקות וגבינה
מומלצים