קטן ומתוק: סופלה שוקולד במיקרוגל
קינוח מקסים שאפשר להכין עם הילדים או לערב חברים - מערבבים את החומרים, מכניסים למיקרוגל ויש לכם סיום מתוק לארוחה
בשיתוף פנסוניק
הפקה: אינטרוויזיה
מחפשים מתכונים בריאים נוספים שאפשר להכין במיקרוגל? היכנסו למתחם "בוחרים טעים ובריא"
סופלה שוקולד
המרכיבים (ל-3 מנות):
300 גר' שוקולד מריר איכותי (60% ומעלה מוצקי קקאו)
200 גר' חמאה
3 ביצים שלמות
חלמון אחד
1/2 כוס קמח מעורבב עם 1/2 כפית אבקת אפייה (או 1/2 כוס קמח תופח)
1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה:
- ממיסים את השוקולד והחמאה יחד במיקרוגל או על בן-מארי (קערה מעל סיר מים רותחים) ומערבבים היטב.
- בקערה נפרדת מקציפים את הביצים והסוכר יחד.
- מוסיפים בהדרגה ובכמויות קטנות את מסת השוקולד והחמאה למסת הביצים והסוכר ומשווים את הטמפ' שלהן.
- כשהתערובת אחידה, מוסיפים את הקמח עד לקבלת תערובת חלקה מגושים.
- מוזגים לכלי ייעודי עד 3/4 מגובהו, מחממים את המיקרוגל לטמפ' של 180 מעלות ואופים כ-12 דקות.
המתכון באדיבות שף גיא רוזן מחברת טעם השף
הכתבה מוגשת בשיתוף חברת פנסוניק
פורסם לראשונה 15/08/2016 07:49
סופלה שוקולד
מומלצים