שתף קטע נבחר
 

קטן ומתוק: סופלה שוקולד במיקרוגל

קינוח מקסים שאפשר להכין עם הילדים או לערב חברים - מערבבים את החומרים, מכניסים למיקרוגל ויש לכם סיום מתוק לארוחה

בשיתוף פנסוניק

הפקה: אינטרוויזיה

הפקה: אינטרוויזיה

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

מחפשים מתכונים בריאים נוספים שאפשר להכין במיקרוגל? היכנסו למתחם "בוחרים טעים ובריא"

 

סופלה שוקולד

המרכיבים (ל-3 מנות):

300 גר' שוקולד מריר איכותי (60% ומעלה מוצקי קקאו)

200 גר' חמאה

3 ביצים שלמות

חלמון אחד

1/2 כוס קמח מעורבב עם 1/2 כפית אבקת אפייה (או 1/2 כוס קמח תופח)

1/2 כוס סוכר


 

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את השוקולד והחמאה יחד במיקרוגל או על בן-מארי (קערה מעל סיר מים רותחים) ומערבבים היטב.
  2. בקערה נפרדת מקציפים את הביצים והסוכר יחד.
  3. מוסיפים בהדרגה ובכמויות קטנות את מסת השוקולד והחמאה למסת הביצים והסוכר ומשווים את הטמפ' שלהן.
  4. כשהתערובת אחידה, מוסיפים את הקמח עד לקבלת תערובת חלקה מגושים.
  5. מוזגים לכלי ייעודי עד 3/4 מגובהו, מחממים את המיקרוגל לטמפ' של 180 מעלות ואופים כ-12 דקות.
    .

 

המתכון באדיבות שף גיא רוזן מחברת טעם השף

 

הכתבה מוגשת בשיתוף חברת פנסוניק


פורסם לראשונה 15/08/2016 07:49

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים