שתף קטע נבחר
 

"דלישס" - כך תכינו טארט טאטן

רוצים להראות לאורחים שלכם באמת מה אתם יודעים? כך תכינו מנה מושלמת לאירוח של טארט טאטן מתפוחים טריים

 

צילום: ירון ברנר, בימוי ועריכה: בן שפייר ניהול פרוייקט: מור אברהמי

צילום: ירון ברנר, בימוי ועריכה: בן שפייר ניהול פרוייקט: מור אברהמי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

טארט טאטן

המתכון באדיבות שף רועי חנין רשת "פיאנו פיאנו"

 

המצרכים:

מחבת טפלון מאיכות טובה בקוטר 20 עמידה בחום תנור

3 תפוחי עץ מזן גרנד סמית'

25 גר' חמאה

3 כפות סוכר

3 כפות מים

קורט קינמון

בצק עלים על בסיס חמאה (אפשר גם פרווה)

אופן ההכנה:

  1. הכנת הקרמל: במחבת טפלון מרתיחים את הסוכר והמים עד לקבלת התחלת צבע זהוב, מורידים מהאש ומקררים עד לקבלת משטח קרמלי קשיח (בזהירות רבה - רותח מאוד, לא לנסות לטעום בשלב זה).
  2. הכנת המנה: קולפים את התפוחים וחותכים לפרוסות.
  3. מסדרים את התפוחים על המחבת על גבי משטח הקרמל בצורת מניפה.
  4. מפזרים מעל התפוחים, סוכר, קינמון וחתיכות חמאה.
  5. מרדדים מעט את הבצק, וחותכים עיגול בקוטר 20.
  6. בעזרת מזלג מחוררים את הבצק ומניחים את הבצק מעל התפוחים ומקפלים את הדפנות פנימה שיעטפו את התפוחים.
  7. מכניסים את המחבת לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 40 דקות עד להזהבת הבצק.
  8. נותנים למאפה לנוח כ-5 עד 10 דקות ובעזרת צלחת הופכים את המאפה עם הצד של התפוחים מעל.
  9. מומלץ להגיש עם גלידה לבחירתכם.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים