"דלישס": כך תכינו צ'ורוס פיצה לאורחים
המנה שהאורחים שלכם לא יפסיקו לדבר עליה: סרטון קצר ומגרה על צ'ורוס גבינות בתוך רוטב עגבניות מלא בכל טוב - כך תארחו בסטייל
צילום: ירון ברנר, בימוי ועריכה: בן שפייר ניהול פרוייקט: מור אברהמי
צ'ורוס פיצה, שף רועי חנין "פיאנו פיאנו"
המצרכים:
250 גר' חמאה
340 גר' קמח
15 גר' סוכר
10 גר' מלח
500 מ"ל מים
5 ביצים
200 מ"ל רוטב פיצה
80 גר' גבינת מוצרלה
40 גר' פרמזן מגוררת
שמן לטיגון
הכלים:
שק זילוף
צנתר 9 מ"מ
אופן ההכנה:
- צ'ורוס בצק רבוך - שמים בסיר את החמאה, מים, סוכר ומלח, מביאים לרתיחה. מורידים מהלהבה ומוסיפים את הקמח.
- מערבבים היטב ומחזירים ללהבה לאידוי נוזלים, עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
- מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומפעילים על מהירות נמוכה, עד שהבצק מתקרר לטמפרטורת החדר.
- מוסיפים בהדרגה את הביצים, ביצה אחת בכל פעם, עד שהיא נטמעת בבצק.
- מעבירים לשק זילוף עם צנתר 9 מ"מ, ומכניסים למקרר לשעתיים.
- מחממים את השמן בסיר עמוק, מזלפים את בצק הצ'ורוס לסיר, ומטגנים עד להזהבה. אתם קובעים את האורך והצורה.
- מוצאים מהשמן לנייר סופג לכמה שניות, ומיד למעבירים לקערת הפרמזן המגוררת.
- בסיר קטן שמים את הרוטב פיצה, מוסיפים את המוצרלה, וממיסים את הגבינה על להבה נמוכה כ-2-3 דקות.
- מעבירים את הרוטב לקערת הגשה, ומגישים.
בימוי ועריכה: בן שפייר; ניהול פרוייקט: מור אברהמי
כולם יתלהבו - צ'ורוס פיצה
צילום: ירון ברנר
מומלצים