שתף קטע נבחר
 

"דלישס": כך תכינו צ'ורוס פיצה לאורחים

המנה שהאורחים שלכם לא יפסיקו לדבר עליה: סרטון קצר ומגרה על צ'ורוס גבינות בתוך רוטב עגבניות מלא בכל טוב - כך תארחו בסטייל

צילום: ירון ברנר, בימוי ועריכה: בן שפייר ניהול פרוייקט: מור אברהמי

צילום: ירון ברנר, בימוי ועריכה: בן שפייר ניהול פרוייקט: מור אברהמי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

צ'ורוס פיצה, שף רועי חנין "פיאנו פיאנו"

המצרכים:

250 גר' חמאה

340 גר' קמח

15 גר' סוכר

10 גר' מלח

500 מ"ל מים

5 ביצים

200 מ"ל רוטב פיצה

80 גר' גבינת מוצרלה

40 גר' פרמזן מגוררת

שמן לטיגון

 

הכלים:

שק זילוף

צנתר 9 מ"מ

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
 

אופן ההכנה:

  1. צ'ורוס בצק רבוך - שמים בסיר את החמאה, מים, סוכר ומלח, מביאים לרתיחה. מורידים מהלהבה ומוסיפים את הקמח.
  2. מערבבים היטב ומחזירים ללהבה לאידוי נוזלים, עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
  3. מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומפעילים על מהירות נמוכה, עד שהבצק מתקרר לטמפרטורת החדר.
  4. מוסיפים בהדרגה את הביצים, ביצה אחת בכל פעם, עד שהיא נטמעת בבצק.
  5. מעבירים לשק זילוף עם צנתר 9 מ"מ, ומכניסים למקרר לשעתיים.
  6. מחממים את השמן בסיר עמוק, מזלפים את בצק הצ'ורוס לסיר, ומטגנים עד להזהבה. אתם קובעים את האורך והצורה.
  7. מוצאים מהשמן לנייר סופג לכמה שניות, ומיד למעבירים לקערת הפרמזן המגוררת.
  8. בסיר קטן שמים את הרוטב פיצה, מוסיפים את המוצרלה, וממיסים את הגבינה על להבה נמוכה כ-2-3 דקות.
  9. מעבירים את הרוטב לקערת הגשה, ומגישים.

 

בימוי ועריכה: בן שפייר; ניהול פרוייקט: מור אברהמי

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
כולם יתלהבו - צ'ורוס פיצה
צילום: ירון ברנר
מומלצים