שתף קטע נבחר
 

המתכון המושלם לקרפצ'יו סלק

כל מה שאתם צריכים זה סלק, גבינת פטה שאתם אוהבים, קצת תבלינים, מנדולינה טובה לחיתוך וחמש דקות פנויות - כך תכינו מנה מנצחת של קרפצ'יו סלק עם גבינה

 

צילום: ירון ברנר, בימוי ועריכה: בן שפייר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

צילום: ירון ברנר, בימוי ועריכה: בן שפייר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

קרפצ'יו סלק, רועי חנין שף "פיאנו פיאנו"

המצרכים (למנה אחת):

1 סלק, מבושל במים

1/2 1 כף שמן זית

2 כפות חומץ בלסמי

50 גר' גבינת פטה (או בולגרית), מגוררת

1 כף כוסברה קצוצה

 קורט מלח ופלפל

5-10 בצלצלוני פנינה מוחמצים

הכלים הדרושים:

מנדולינה לחיתוך

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
 

אופן ההכנה:

  1. מכוונים את המנדולינה לעובי הרצוי ופורסים את הסלקים (אסור בתכלית האיסור לעבוד עם המדולינה ללא המגן, שמרו על אצבעות הידיים שלכם).
  2. את השמן והחומץ שופכים על צלחת שטוחה, ומערבבים.
  3. עליהם זורים מלח ופלפל.
  4. מסדרים את פרוסות הסלק על הצלחת.
  5. מפזרים למעלה את הפטה, מפזרים את הבצלצלונים והכוסברה מלמעלה, ומגישים.

 

בימוי ועריכה: בן שפייר; ניהול פרוייקט: מור אברהמי

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
כך תכינו קרפצ'יו סלק
צילום: ירון ברנר
מומלצים