המתכון המושלם לקרפצ'יו סלק
כל מה שאתם צריכים זה סלק, גבינת פטה שאתם אוהבים, קצת תבלינים, מנדולינה טובה לחיתוך וחמש דקות פנויות - כך תכינו מנה מנצחת של קרפצ'יו סלק עם גבינה
צילום: ירון ברנר, בימוי ועריכה: בן שפייר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי
קרפצ'יו סלק, רועי חנין שף "פיאנו פיאנו"
המצרכים (למנה אחת):
1 סלק, מבושל במים
1/2 1 כף שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
50 גר' גבינת פטה (או בולגרית), מגוררת
1 כף כוסברה קצוצה
קורט מלח ופלפל
5-10 בצלצלוני פנינה מוחמצים
הכלים הדרושים:
מנדולינה לחיתוך
אופן ההכנה:
- מכוונים את המנדולינה לעובי הרצוי ופורסים את הסלקים (אסור בתכלית האיסור לעבוד עם המדולינה ללא המגן, שמרו על אצבעות הידיים שלכם).
- את השמן והחומץ שופכים על צלחת שטוחה, ומערבבים.
- עליהם זורים מלח ופלפל.
- מסדרים את פרוסות הסלק על הצלחת.
- מפזרים למעלה את הפטה, מפזרים את הבצלצלונים והכוסברה מלמעלה, ומגישים.
בימוי ועריכה: בן שפייר; ניהול פרוייקט: מור אברהמי
כך תכינו קרפצ'יו סלק
צילום: ירון ברנר
מומלצים