שתף קטע נבחר

 

משולש טורטייה: בורקס בצ'יק-צ'ק

חלמתם שאתם אוכלים בורקס חם וטעים שממולא בתרד עם גבינה מותכת? אין צורך לחלום, שי-לי ליפא עם מתכון סופר-דופר מהיר לבורקס תרד וגבינה שמכינים מטורטייה

בימוי: נעה רוזנפלד

בימוי: נעה רוזנפלד

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

"בורקס" תרד זריז מטורטיות

המרכיבים (ל-12 משולשי בורקס):

2 כפות שמן זית

1 בצל בינוני, קצוץ דק

300 גר' עלי תרד טריים (משקל נקי ללא גבעולים), קצוצים גס

2/3 שקית (200 גר') מוצרלה, מגוררת גס

3 כפות טחינה גולמית

מלח ופלפל שחור גרוס

 

לטורטיות:

טורטיות בינוניות

שמן זית

 (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
(צילום: נועם פריסמן)
 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את התרד: מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים 2 כפות שמן זית ובצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך. מעבירים את הבצל לקערה.
  2. מוסיפים תרד למחבת (אין צורך לשמן שוב) ומאדים כ-3 דקות תוך כדי בחישה עד שהתרד מתרכך מעט (הוא ממשיך להתרכך גם אחרי שמכבים את האש). מצננים היטב. סוחטים היטב את התרד ומעבירים לקערה עם הבצל. מוסיפים גבינת מוצרלה וטחינה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  3. מכינים את הקסדייה: מחממים מחבת טפלון בינונית על להבה בינונית ומשמנים במעט שמן. מניחים טורטייה אחת במחבת, מפזרים 1/3 מהמלית על הטורטייה באופן שווה ומכסים בטורטייה שנייה. מטגנים כ-3 דקות עד שהטורטייה התחתונה זהובה. הופכים בזהירות לצד השני ומטגנים עד שהטורטייה השנייה זהובה והגבינה נמסה.
  4. חותכים את הקסדייה ל-4 משולשים. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות. מגישים מייד.

 

העונה החדשה של "סופר שי-לי" משודרת בערוץ 10 בימי שישי ב-18:50

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נועם פריסמן
"בורקס" תרד זריז מטורטיות
צילום: נועם פריסמן
מומלצים